twei
★★★
güzel etap ama o zıplama rampası viyadüğe çıkmalı yeterince tehlikeli değil gibi
güzel etap ama o zıplama rampası viyadüğe çıkmalı yeterince tehlikeli değil gibi
AOT ilk 3 sezon bitti, serinin nereye doğru gideceği belli oldu gibi. Erwin ve Armin arasındaki seçimde kesinlikle Erwin seçilmeliydi, Armin'in gözlem yeteneği çok iyi ve çok zeki tamam, ama liderlik vasfı sıfır. İlk sezonda çok korkaktı sonrasında korkuyu üstünden atmayı başardı ama Erwin yerine de tercih edilebilecek birisi değil. Levi orada sayısız devle savaştı, üzerine canavar titanı yendi ve peşine düşüp kovaladı. Eren ve Mikasa Levi'nin yorgunluğunu fırsat bilip adamın üstüne çullanmaya kalktılar, inanılmaz bencilce hareket ediyorlar.
Eren ve Mikasa'ya kesinlikle güven olmaz bunlar çok tehlikeli iki ergenler. Armin o ikisine kısayla çok daha olgun, Armin yerine Erwin'in seçilmesini düşünmemin sebebi adam hem tecrübeli hem zeki hem de insanları inanılmaz iyi ateşleyebilen biri. Armin'de Erwin'in hitap yeteneğinin 100'de 1'i yok. Bizim ordumuzda görev yapmış emekli subayların kitaplarını okuyorum, hitap konusu cidden inanılmaz önemli, Erwin bu konuda inanılmaz iyi bir adamdı.
Her neyse fazla uzatmak istemiyorum, Levi yanlış seçim yaptı. Eğer olurda diğer sezonlarda Armin bir şey yapmadan pasif bir şekilde durursa onun seçilmesinin tek nedeninin Eren - Mikasa - Armin 3'lüsünün arasında yaşanacak olaylardan kaynaklanacağını düşünürüm, göreceğiz.
Efsane sahneyi buraya bırakayım.
klasik oynadıkça kafayı yiyor, çevresinde kesin klasik katıl diyen birileri var. adam bitmiş, yurtdışından getirilen özel soyvet malı iğnelerle yaşatıyorlar usta.Carlsen bana fıttırmış gibi geliyor bi süredir. Yakmış kafayı Allah şifa versin.
Klasiği komple salsa mesela kalmayacak. En son Hintli hokkabaza kaybettiğinde girdiği tripler falan korkutmadı değil. Stabil bir arkadaş sayılmaz şiddet eğilimi de var gibi. Evlilik de yaramamış olabilir.klasik oynadıkça kafayı yiyor, çevresinde kesin klasik katıl diyen birileri var. adam bitmiş, yurtdışından getirilen özel soyvet malı iğnelerle yaşatıyorlar usta.
İftira atma...Erwin oğlancı olduğu için Armin seçildi. Armin ne kadar feminen birisi olsada günün sonunda kadınları seviyor. Erwin'nin tek derdi Eren'nin babasının bodrumu ve kısa boylu erkekler. Yeraltı şehirlerini araştırıp Levi'yı bulmasının sebebi de tam olarak budur. Serinin mangakası direkt onayladı.
Levi o ölünce neden depresyona girdi sanıyorsun. Üzgünüm dostum liderim dediğin adam başkalarının prensesi.İftira atma...
şiddet eğilimi değil o ya, erkek olmanın adabında var... eski blitz yayınları çok sarıyordu. random partyleyip 3k elolu adamları yok ediyorlardı falan. evlenince belki de ortamı bozuldu olabilir heKlasiği komple salsa mesela kalmayacak. En son Hintli hokkabaza kaybettiğinde girdiği tripler falan korkutmadı değil. Stabil bir arkadaş sayılmaz şiddet eğilimi de var gibi. Evlilik de yaramamış olabilir.
hayirli gecelerselamın aleyküm hayırlı geceler herkese.
Sabo paşamın öğrencileri kendi arasında turnuva düzenlemişNakanın nabız 140