Safımızı alalım usta
Mutsuzum dememe gerek var mı? Profil fotoğrafımdaki adam bile ne kadar mutsuz olduğumu kanıtlar nitelikte. Gerçi mutluluğumu da kendi mutluluğumla kıyaslarım ben. 2015 yılındaki Yuba mutlu muydu? Evet kontrol ettim çok mutluymuş. 2015 yılındaki Yuba'nın yaşadığı Dünya mutlu muymuş? Kontrol ediyorum harbiden 2015 yılında Yuba'nın yaşadığı Dünya bile daha mutluymuş. Demek ki nedir mutsuzmuşum. Başkalarının mutluluğuyla bile kıyaslamadım görüyor musunuz ne kadar mutsuz olduğumu göstermek için.Şu an gerçekten mutluyum ya da hayatımdan memnunum diyen var mı?
mutluluk memnuniyet ise neredeyse %95, arayış ise eskiden %80 şimdi %40, ama mutluluk neşenin devamı ise %50, yada hayattan haz almak ise %25 mutluyum demektir. en iyisi ufak tefek hedefler peşinde koşup hayat seni tüketmeden sen hayatını tüketmelisin gibi. uğruna çalışacak bişiler olunca hızlı geçerBunu neye bağlıyorsun? Kendi bakış açına mı, durumunun gerçekten iyi olmasına mı? Şansa mı ya da aklıma gelmeyen başka bi şeye mi?
Tabii sürekli olmaz, ama ben iyiyim denilen bir dönem olmalı.
Evet ve bu oyunda zetsunun piyonuna yer yok.
No name ninjalar tarafından öldürülen Konaha faresi değil mi bu?
“Irkçı değilim benim takımımda da Uchiha var”No name ninjalar tarafından öldürülen Konaha faresi değil mi bu?
Naruto tüketmiş Japondağ sevenlerin büyük kısmı bu arkadaşı da seviyor“Irkçı değilim benim takımımda da Uchiha var”