Genel Sohbet

Fazlasıyla şahsi bir deneyim üzerinden tavsiye verdim ya. Lisede de knight online çarı dizme hayalleriyle çalışıyordum konfeksiyonlarda. Öğle molalarında arkadaşla çara neler alacağız neler yapacağız diye tartışırdık.
Elixır + chitin set kombosu için az mı okuldan kaçıp Çar kastım.Ko ile ilgili tek anımda budur.İtemleri giyip bıraktım oyumu.

Valla zamanında kuzenim zorla başlatmıştı KO'ya. Zorla Rogue açtırmıştı sonra Koxp mudur nedir onu kurdurmuştu. Çar elinde satırla ok atıyordu :ROFLMAO: ha bide şey muhabbeti vardı gelen geçen yazıp "aga sw aga sw" diyordu .İnsan her klasa gidip mobilite yeteneği koyar ya öyle oyun mu olur? Koca koca adamlar SW dileniyordu.

• Alev
Tepkiler: kekomancer
Elixır + chitin set kombosu için az mı okuldan kaçıp Çar kastım.Ko ile ilgili tek anımda budur.İtemleri giyip bıraktım oyumu.
Saodaki tam dalış hissi vardı ya. Bugün o kadar içine giremiyorum oyunların.
Valla zamanında kuzenim zorla başlatmıştı KO'ya. Zorla Rogue açtırmıştı sonra Koxp mudur nedir onu kurdurmuştu. Çar elinde satırla ok atıyordu :ROFLMAO: ha bide şey muhabbeti vardı gelen geçen yazıp "aga sw aga sw" diyordu .İnsan her klasa gidip mobilite yeteneği koyar ya öyle oyun mu olur? Koca koca adamlar SW dileniyordu.
Satırla ok atmak aşırı ikonik.

Usta @Crocus sen kitap yazıyordun, yanlış hatırlamıyorsam basılacaktı. Ne oldu yarım mı kaldı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü