Genel Sohbet

@Eustass Captain Kidd smash burger yemekten bağırsak florası çökmüş drogoş'un doldurmalarına geliyorsun, gelme. İnsan gibi besleniyorum 🥀
Gx2c6-XXgAAoVZB

@Eustass Captain Kidd smash burger yemekten bağırsak florası çökmüş drogoş'un doldurmalarına geliyorsun, gelme. İnsan gibi besleniyorum 🥀
Gx2c6-XXgAAoVZB
Biraz fazla karmaşık geldi gözüme ama kötü değil evet. Sanki her şeyi aynı tabağa koymasan daha iyi olacak. Smash burgerden farkı yok bu yemeğin aynı tabağa sıkıştırmışsın her şeyi. Ha şart mı? Değil. Bu kadar karmaşa olunca yediğin şeyin ne olduğunu çözemedim.

• Wow
Tepkiler: kekomancer
Biraz fazla karmaşık geldi gözüme ama kötü değil evet. Sanki her şeyi aynı tabağa koymasan daha iyi olacak. Smash burgerden farkı yok bu yemeğin aynı tabağa sıkıştırmışsın her şeyi. Ha şart mı? Değil. Bu kadar karmaşa olunca yediğin şeyin ne olduğunu çözemedim.
Bir şeyler izlerken tabağı eline alıp izliyorsun işte. Baya konforlu hale geliyor kahvaltı. Göbek+mısır ile altlık yaptım. Beyin haşlayıp, tereyağında bir iki tur kızarttım. Kalan kısım ayırt edilebiliyor zaten.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü