Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Görürsün sen. Oğuz Sasi'ye havale ediyorum seni.Keko şunu getir, keko şunlara söv. Ben tetikçiniz miyim kardeşim desene. Torunlarını korumaya çalışan babaanneler gibi seni korumam gerektiğini düşünüyorum nedense.
Görürsün sen. Oğuz Sasi'ye havale ediyorum seni.Keko şunu getir, keko şunlara söv. Ben tetikçiniz miyim kardeşim desene. Torunlarını korumaya çalışan babaanneler gibi seni korumam gerektiğini düşünüyorum nedense.
oguz şase gızlı bır krıeg loncası uyesıdır benden duymus olmaGörürsün sen. Oğuz Sasi'ye havale ediyorum seni.
oguz şase gızlı bır krıeg loncası uyesıdır benden duymus olma
azmi oguz sasi hamburger siparisi izledik be
Kafes dövüşü yapsanız Oğuz Sasi'yi alabilir misin?azmi oguz sasi hamburger siparisi izledik be
kazuma kiryu veya ohma tokitadan bahsediyorsan imkani yok. ama DON D KRIEG alabilir cok cekismeli olur muhtemelen. yada dost olurlar franky ve senor pink gibi.Kafes dövüşü yapsanız Oğuz Sasi'yi alabilir misin?
Emekli albay moduna soktular beni:dKeko şunu getir, keko şunlara söv. Ben tetikçiniz miyim kardeşim desene. Torunlarını korumaya çalışan babaanneler gibi seni korumam gerektiğini düşünüyorum nedense.
Bu tip şahsiyetlerin bana ulaşması mümkün değil, sıradakini gönder gelsin.Görürsün sen. Oğuz Sasi'ye havale ediyorum seni.
Hayır diyeceksin yada avukatıma havale ediyorum gibi.Emekli albay moduna soktular beni:d
Abi sen zaten emekli albay değil miydin? 2015 yılının sonunda emekli oldum diyordun.Emekli albay moduna soktular beni:d