Genel Sohbet

Eski milletvekili bir avukatın duruşmasını izleme fırsatım olmuştu, ben hayatımda bu kadar ikna edici konuşan bir insan görmedim. O zamandan beri avukatlara saygı duyuyorum, bütün mahkeme heyetini 5 dakika da ikna etmişti.
Daha öncesinde aynı heyetle bir provasını yapmıştır o. :d

• Wow
Tepkiler: Azo Feyfa ve keepr
Daha çok hafızayı başka şeylerle doldurdum demek istemiş gibisin :cautious:

Öyleymiş gibi davranmıyorum zaten öyle. Hediye ettiğin kitap da kitaplıkta yüzü dönük duruyor. Gerçi şu an kitaplığım yok gkfkddkdk
Yok ya. Batı cephesinde yeni bir şey yok… Şakaklara kar yağdı, yolun yarısına gelmişizdir herhalde, bi' şeyler unutacağız tabi.

Hmm hatırladığım kitapsa salla ya. Tanın da hastalığın da kızılını görmek nasip olmasın :d. Kitaplık da boş iş, Kien'e dönüşüyor bir süre sonra insan. Daha kötüsü, tsundoku falan olursun bak, uğraştırma sonra.

• Sad
Tepkiler: yumekosai
Yok ya. Batı cephesinde yeni bir şey yok… Şakaklara kar yağdı, yolun yarısına gelmişizdir herhalde, bi' şeyler unutacağız tabi.

Hmm hatırladığım kitapsa salla ya. Tanın da hastalığın da kızılını görmek nasip olmasın :d. Kitaplık da boş iş, Kien'e dönüşüyor bir süre sonra insan. Daha kötüsü, tsundoku falan olursun bak, uğraştırma sonra.
Sen de yolun yarısına geldiysen ben öleyim fkrkdsksksk

Bu bıkkınlık ne beee :( Kitaplık da güzel iştir ama bunlardan elimi ayağımı çektim diyorsan sevdiğin bi dakimakurasını almanın vakti gelmiş. :/

Kendisini pp yapmış, o kadar özgüvenli biri. Gerçi benim de öyle vücudum olsa ben de kendimi pp yapardım.
9fb9695f003e9978dc905413af1e815a4cb9f2ff.gif

• Haha
Tepkiler: Shakan
Sen de yolun yarısına geldiysen ben öleyim fkrkdsksksk

Bu bıkkınlık ne beee :( Kitaplık da güzel iştir ama bunlardan elimi ayağımı çektim diyorsan sevdiğin bi dakimakurasını almanın vakti gelmiş. :/
Öylebişiyok.

Ne bıkkınlığı len, öyle bir şey de yok. Kitaba, yazarına, yaşamına ve ölümüne ithafen yazdım. Kitaplar iyidir ya, raflar ve onları doldurma hastalığına yakalanmadığın sürece kafandan daha kalın şeylerin olabileceğini öğretebiliyor. Yine de, istikbal yedinci sanattadır, devam.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü