Benim babaannem "karının göğsü erkeğinin elinin kavrayacağı kadar olmalı, elini attı mı tam oturacak" derdi.Babannelerimiz bilge insanlarmış abi![]()
Benim babaannem "karının göğsü erkeğinin elinin kavrayacağı kadar olmalı, elini attı mı tam oturacak" derdi.Babannelerimiz bilge insanlarmış abi![]()
Yooo neden sky, babaannelere bilge denmiş, ben de benimkinin sözünü dile getirdim. Sen babaannemin sözünü cahilce mi buldun@130grTavukBurger mevzu öyle şeyler değil lan![]()
Kraliçenin bilgeliğine şapka çıkarıyoruz.Benim babaannem "karının göğsü erkeğinin elinin kavrayacağı kadar olmalı, elini attı mı tam oturacak" derdi.
buradan tutuculuğun gerçekte neyi tuttuğun ile alakalı olduğunu anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum...Benim babaannem "karının göğsü erkeğinin elinin kavrayacağı kadar olmalı, elini attı mı tam oturacak" derdi.
parçalanıyorsan anlamamışsındır, özümsemen gerekir.buradan tutuculuğun gerçekte neyi tuttuğun ile alakalı olduğunu anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum...
çok doğru, 6 ve 9 rakamlarının birbirini tamamlaması gibiparçalanıyorsan anlamamışsındır, özümsemen gerekir.
Ama tek taraflı yaklaşmamak gerekir. Burada iki tarafında bir diğerine yetmesine göre bir anlam da içermektedir.
Estağfurullah reis. Öyle bir şey demek istemedim. O tarz bilgece cümlelik şeyler değil mevzu demek istedim Yoksa o da başka türde bilgece bir söz. Sadece bu mu bilgece değil sanki.Yooo neden sky, babaannelere bilge denmiş, ben de benimkinin sözünü dile getirdim. Sen babaannemin sözünü cahilce mi buldun![]()
önce dünyada diyor sonra bölgesel diyor. avrupaya göre zaten yerlerdeyiz ama MENA bölgesinde sayarsak yine birinci değiliz. arap dünyası bizden daha hızlı. biz anca cezayir, libya, suriye ve yemenden daha hızlıyız. iranı sayma zaten.Yalan söylerken hiç utanmıyorlar.