Genel Sohbet

Artık teknolojik olarak ilerleyemiyorlar heralde, böyle 1 milyoncu reklamlarına döndüklerine göre
valla titanyum kasa masa yapmışlardı geçen, şimdi vazgeçmişler tekrar aluminyum dönmüşler. bizim sakalımız da yok titanyum ısı iletir mi mal mısınız dedik ama dinlemediler.

ama bu da bi pazarlamadır, yarısı titanyum diye hatırlayıp alacak, farkında olmasına bile gerek yok

valla titanyum kasa masa yapmışlardı geçen, şimdi vazgeçmişler tekrar aluminyum dönmüşler. bizim sakalımız da yok titanyum ısı iletir mi mal mısınız dedik ama dinlemediler.

ama bu da bi pazarlamadır, yarısı titanyum diye hatırlayıp alacak, farkında olmasına bile gerek yok
Ağğğğbi ayfon yiaağğğğ diyen kitle özellik bazında hiçbir şey değişmese de sırf ismi farklı diye her sene aynı telefonu alır. Bu adamlara fark etmiyor ki yenilikler falan. Neyse ayfon kitlesine nefretimi kusmicam...

Poco X7 pro aldım reklam izlemekten başka bişeyle ilgilenmiyorum fazla reklam izlememek içinde telefondan uzak duruyorum bağımlılıktan kurtuldum resmen.

• Haha
Tepkiler: LaughTale ve keepr
Ağğğğbi ayfon yiaağğğğ diyen kitle özellik bazında hiçbir şey değişmese de sırf ismi farklı diye her sene aynı telefonu alır. Bu adamlara fark etmiyor ki yenilikler falan. Neyse ayfon kitlesine nefretimi kusmicam...
iphone ben de kullandım, akarı yok kokarı yok, gayet düz normie telefonu. bişey kurcalamana gerek yok, modifiye etmene gerek yok vs. iphone kullananda sorun yok ama iphone artık eski iphone değil olay o.

• Like
Tepkiler: keepr
iphone ben de kullandım, akarı yok kokarı yok, gayet düz normie telefonu. bişey kurcalamana gerek yok, modifiye etmene gerek yok vs. iphone kullananda sorun yok ama iphone artık eski iphone değil olay o.
Ben özellikleri ve sana sunduklarından birhaber olup her yeni nesil telefonunu alanlar hakkında yazdım bunu. Çevremde de çok var.

• Wow
Tepkiler: twei
İsinde gücünde olan bir insan telefonunun özelliklerini bilmemeli .
Bilinçli tüketici neye para verdiğini bilmeli. Ben bütün teknik detaylara hakim olmalı demiyorum ama en azından neden bu telefonu tercih ettiğin ile ilgili üç, beş bilgi sahibi olmalısın bence.

Bilinçli tüketici neye para verdiğini bilmeli. Ben bütün teknik detaylara hakim olmalı demiyorum ama en azından neden bu telefonu tercih ettiğin ile ilgili üç, beş bilgi sahibi olmalısın bence.
Tercih etmek için sebep = ios alışkanlığı . standart model yerine pro /pro max tercihi = büyük telefon ve daha iyi kamera tercihi.
Bana 2 senede bir telefon değiştirenler itici geliyor yoksa telefon telefondur yani paran varsa en iyisini alırsın .

• Like
Tepkiler: keepr
Tercih etmek için sebep = ios alışkanlığı . standart model yerine pro /pro max tercihi = büyük telefon ve daha iyi kamera tercihi.
Bana 2 senede bir telefon değiştirenler itici geliyor yoksa telefon telefondur yani paran varsa en iyisini alırsın .
Ben de böyle düşünüyorum zaten. Az önce bahsettiğim tipleri yazmıştım, her sene değiştirip ayfon yiaaa diye gezenler.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü