Glorfindel
★★★★★
Yeni üyeleri kfdeki ile aynı üye olmadığına ikna etmen gerekiyor :dNerede kaldı bu diyordum... Hoş geldin, Çopparcan
![]()
Yeni üyeleri kfdeki ile aynı üye olmadığına ikna etmen gerekiyor :dNerede kaldı bu diyordum... Hoş geldin, Çopparcan
![]()
Ekşi nalaka lan? Ne kaçırdımEkşi sözlük uzun yıllar sonra bir işe yaradı.
Şimdi S4njiciler düşünsün...RORONOA ZORO![]()
O seçeneği daha sonra değerlendirir diyordum..Hayir. @Kuroro Tayvandaki arkadaslari sonunda bi ise yaradi...
Birkaç gündür patates durumunda Kf. Ne twitter ne de başka yerden bilgilendirme yapmamışlar. Ben de ekşideki kf başlığında buranın yolunu tarif ettim diyelim xdEkşi nalaka lan? Ne kaçırdım
O beni tanır diye umuyorum. Kaç kişi Çopparcan der sanki ona... @Mike Eski Ölüm Cerrahı yeni Trafalgar Law yeniden vücut bulmuş Ölüm Cerrahı :dYeni üyeleri kfdeki ile aynı üye olmadığına ikna etmen gerekiyor :d
aslm, hoş geldin ^^
yani 2 senedir uzaktım, bugün keko ile konuştuk wpden oradan geldim. nasılsınız?Bugün neymiş ya kavimler göçü gibi üye geliyor
İlgi açlığı için bir süre yokmuş gibi davranma hareketi olabilir dkdkdkdO seçeneği daha sonra değerlendirir diyordum..
Birkaç gündür patates durumunda Kf. Ne twitter ne de başka yerden bilgilendirme yapmamışlar. Ben de ekşideki kf başlığında buranın yolunu tarif ettim diyelim xd