Azo Feyfa
★★★★★
Öğlene kadar siteye girmedik, bir günde cahil kaldık.Bugün neymiş ya kavimler göçü gibi üye geliyor
Öğlene kadar siteye girmedik, bir günde cahil kaldık.Bugün neymiş ya kavimler göçü gibi üye geliyor
Çok sade bi anlatım olmuş kafa karışıklığına imkan yok bu anlatımla eline sağlık.O beni tanır diye umuyorum. Kaç kişi Çopparcan der sanki ona... @Mike Eski Ölüm Cerrahı yeni Trafalgar Law yeniden vücut bulmuş Ölüm Cerrahı :d
Tehlikeli adam. Tam sonbahari bekleyip dalindan dusecek olan yapragi gordu acimadan butun agaci kesti...O seçeneği daha sonra değerlendirir diyordum..
Kötü kötü kelime şakalarına yönlendiriyorsun insanları.. Bu nezih ortamı bozmicam..Tehlikeli adam. Tam sonbahari bekleyip dalindan dusecek olan yapragi gordu acimadan butun agaci kesti...
Kurosaki-kun ???Kötü kötü kelime şakalarına yönlendiriyorsun insanları.. Bu nezih ortamı bozmicam..
Yeni gördüm bende bir bakayım dedim.
İçerisi şampiyonlar ligi gibiymiş
Kendimi banlatmistim 6 ay. Sağlığım bayağı kötüye gidiyordu o sıra. Şimdi düzeldim biraz. Kf'ye arada giriyordum. Bi baktım forumun yarısı yok, şimdi de baktım siteye girilmiyor. Ekşideki linki görünce geldim.Nerede kaldı bu diyordum... Hoş geldin, Çopparcan
![]()