Ölüm Cerrahı
★★★★★
Formundan hiçbir şey kaybetmemişsin, maşallahSağolun, lololow sahte e imza ile diploma almış diyorlar![]()

şaka şaka :d
Formundan hiçbir şey kaybetmemişsin, maşallahSağolun, lololow sahte e imza ile diploma almış diyorlar![]()
Usta bir kere gönderdim 2 kere atmış desen de olurdu aslında.Yazmadım sanmışım![]()
2d kızlar tarafından dolandırılamayacağını gördüğünde gelen rahatlıkUzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz ileri seviye şizo vakası da düşmüş..
Yapay zeka işleri biraz daha ilerlerse hiç belli olmaz2d kızlar tarafından dolandırılamayacağını gördüğünde gelen rahatlık
![]()
Yapay zeka işleri biraz daha ilerlerse hiç belli olmaz![]()
Geminiden her şeyi beklerim Karasakalı kötüleyen hadsiz bir yapay zeka kendisiYapay zeka işleri biraz daha ilerlerse hiç belli olmaz![]()
Geçmiş olsun hocam umarım şimdi iyisindir. Ha bir de konuyu bul diye alta ekliyorumKendimi banlatmistim 6 ay. Sağlığım bayağı kötüye gidiyordu o sıra. Şimdi düzeldim biraz. Kf'ye arada giriyordum. Bi baktım forumun yarısı yok, şimdi de baktım siteye girilmiyor. Ekşideki linki görünce geldim.![]()
Çok bir şeyler hakkında fikir belirtebilir gibi durmuyordu Gemini.Geminiden her şeyi beklerim Karasakalı kötüleyen hadsiz bir yapay zeka kendisi
Meyvesiz schibukai bile olamaz deyince çekip vurasım geldi kendisini.Çok bir şeyler hakkında fikir belirtebilir gibi durmuyordu Gemini.