Genel Sohbet

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Ne yapmış olabilirsin de ekşi gibi bi yerde engelleniyorsun asdjskaldjalk Hiç kullanmadım ama birkaç şey için girsem o kadar saçma şeyler görüyorum ki sen engel yedim diyene kadar engel olacağını düşünmemiştim
Bir dönem forum gibi kullanıyor, insanlarla tartışıyordum:d

• Wow
Tepkiler: Vegapunk
La keko ekşide yazmasa haberimiz olmayacak. buradakilerin çoğu kf da genel olarak daha çok takip ettiğim kadro. paralel evreni keşfetmek gibi bir şey oldu. Herkesi kendi nickiyle kendi profil fotosuyla başka bir yerde birden bire görmek dumur şov.

La keko ekşide yazmasa haberimiz olmayacak. buradakilerin çoğu kf da genel olarak daha çok takip ettiğim kadro. paralel evreni keşfetmek gibi bir şey oldu. Herkesi kendi nickiyle kendi profil fotosuyla başka bir yerde birden bire görmek dumur şov.
Kfde caprazlonca sansürlendi, istesen de yazamıyordun falanhdjdjd bizim hesaplar silinince insanlara ulaşmak çok zor oldu.

Kf'de bir süre capraz lonca ve capraz birlik gibi kelime öbekleri engellenmiş ayrıca özelden duyurmaya çalışan arkadaşların da hesabı kapatılmış. Buranın kurulmasında emeği geçen ilk üyelerin de üyelikleri Kuroro'nun banlanması sonucu gidince siteyi duyurmak imkansız hale geldi. Ayrıca bura forum olduğu gibi manga çevirisi de yapıyor ve one piece akademi gibi seriler de çevriliyor. Bunlara da göz atabilirsin.

Kfde caprazlonca sansürlendi, istesen de yazamıyordun falanhdjdjd bizim hesaplar silinince insanlara ulaşmak çok zor oldu.
valla hala şaşkınlıklar içerisindeyim solid snake, kenshiro, sakata gintoki, kuroro, tiksav lee, sen ve daha nice nicki tanıdık gelen bir dolu kişi burada la

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü