Kf deki nickin neydiBen sizin ban yediğiniz zaman zaten banlı olduğum için benim hesap sanırım hala banlı değil, gerçi tam emin değilim.
Kf deki nickin neydiBen sizin ban yediğiniz zaman zaten banlı olduğum için benim hesap sanırım hala banlı değil, gerçi tam emin değilim.
Azo Feyfa'ydı, genelde caps konusunda ve HxH konusunda takılırdım. Spoiler konusunda pek olmazdım.Kf deki nickin neydi
Aynen oyum. Başka Kuroro mu var.@Kuroro Sen kf de Hunter x Hunter konusunda sürekli bir şeyler övdüğümüz Kuroro musun başka biri misin. La bu nasıl site daredewill ch3rlo falan var bir solid snake in ikizi gelmemiş herhalde. Herkes burada bende iş güç bir nesil daha büyüdü 20 leri ortalayanlarda siteyi bıraktı falan derken meğer hicret olmuş
@Kuroro Sen kf de Hunter x Hunter konusunda sürekli bir şeyler övdüğümüz Kuroro musun başka biri misin. La bu nasıl site daredewill ch3rlo falan var bir solid snake in ikizi gelmemiş herhalde. Herkes burada bende iş güç bir nesil daha büyüdü 20 leri ortalayanlarda siteyi bıraktı falan derken meğer hicret olmuş
Ya bi de gitmiş en güçlü tayfa editini atmış...Site iyice şu kıvama geldi.
Ya bi de gitmiş en güçlü tayfa editini atmış...
Kardeşim söyledik o kadar:dDediğin gibi korsanfan vol2 olsaymış daha hoş olurmuş xD @kekomancer