Genel Sohbet

Amerika'da seçimi yine Trump kazanırsa dünya mahvolacak gibi duruyor, keşke zamanında mermiyi tam isabet ettirebilselerdi kulağı sıyırdı geçti.

• Like
Tepkiler: LaughTale
Amerika'da seçimi yine Trump kazanırsa dünya mahvolacak gibi duruyor, keşke zamanında mermiyi tam isabet ettirebilselerdi kulağı sıyırdı geçti.
Adam 2. döneminde aday olamıyor zaten eğer bir şekilde aday olmayı becerirse Obama da aday olabilecek obama buna %10 fark atar yine kaybeder.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Brook'un sigara içtiği bir gif vardı onu bulamadım bir türlü. Hayırsever biri link olarak paylaşabilir mi rica etsem?

Brook'un sigara içtiği bir gif vardı onu bulamadım bir türlü. Hayırsever biri link olarak paylaşabilir mi rica etsem?

hRIJdRO.gif

• Alev
Tepkiler: Jacques
Çok karışık bi türlü alışamadım nedense buraya. MMO oyununda gibi hissediyorum. Alışmışım KF'ye.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü