Davy D. Teach
★★★★
Ben talepte bulundum ama @Kuroro admin ya görmedi ya da ciddiye almadı bilemedimSen niye Davy yapmadın?

Ben talepte bulundum ama @Kuroro admin ya görmedi ya da ciddiye almadı bilemedimSen niye Davy yapmadın?
Akrabaların sana anime kızlı cuma mesajı atmazdı amaya ben cuma mesajı görmemek için arkabalarımı ghostluyom engelliyom foruma giriyorum burda görüyorum
Yaniii var gibii.
işin kötüsü, atıyorlarAkrabaların sana anime kızlı cuma mesajı atmazdı ama![]()
Yaşıyor mu? Tek öğrenmek istediğim spoiler buYaniii var gibii.
Buraya açmam ya sanırım KF'den yazmaya devam ederim :/
Dicem dicem unutuyorum. Lan sen birinin mesajına emoji atınca sanki 2 kişi emoji atmış sanıyorum. Direkt Bokanİstifa falan yapsana biz tanırız seni. Bu manyak kesin Azo der millet yani.Herkesin kendi nicki var usta, Azo Feyfa #Bokanistifa varken gidip neden Mihawk veya Zoro yapayım.
Hmm @Kuroro ile anlaşma imzalarsak olabilir, direkt Bokanistifa yaparsam 6 ay o kullanıcı adı ile gezmek istemem. İstediğim zaman tekrardan Azo Feyfa'ya dönmek isterim, şimdi kullanıcı adının başında Azo Feyfa olduğu için kurtarıyor.Dicem dicem unutuyorum. Lan sen birinin mesajına emoji atınca sanki 2 kişi emoji atmış sanıyorum. Direkt Bokanİstifa falan yapsana biz tanırız seni. Bu manyak kesin Azo der millet yani.
Görmemiştim. Davy D. Teach mi olsun?Ben talepte bulundum ama @Kuroro admin ya görmedi ya da ciddiye almadı bilemedim![]()