LaughTale
★★
Rize halkını seçmeyerek yine ne kadar bilgi dolu bir insan olduğunu göstermişsinGly adam ya. Seni??
Rize halkını seçmeyerek yine ne kadar bilgi dolu bir insan olduğunu göstermişsinGly adam ya. Seni??
İnsta keşfetim Beşşar Esad kaynıyordu bir ara. Müthiş bir yaratıcılık vardı...
Rizelilere rağmenRize halkını seçmeyerek yine ne kadar bilgi dolu bir insan olduğunu göstermişsin
Daha çok şunlardan bahsediyorumfhejdjKawaii desu Beşşer Esad editlerini ilk defa izleyince nefesim kesilmişti.
Yerimden zıpladım meme değeri çok yüksek bir insandı. Keşke Rusya'da Twitch yayıncılığına başlasa.Daha çok şunlardan bahsediyorumfhejdj
Büyük entelektüel. Çocuklarına kalır o iş..Yerimden zıpladım meme değeri çok yüksek bir insandı. Keşke Rusya'da Twitch yayıncılığına başlasa.
Ben samimi bir şekilde hoşgeldin demek istemiştim kfnin son hareketli zamanlarından olan bir üye geldiği için ama bunlar, bu art niyetliler kim bilir neye yordu ya boşver shshshhshsNiye senin mesaja gülücük atmıslar bunlar yav ciktkffkkfkdkdkr
Kf'nin sitesi daha sadeydi burası bi değişik daha sade olsun @Kuroro admin!Ben samimi bir şekilde hoşgeldin demek istemiştim kfnin son hareketli zamanlarından olan bir üye geldiği için ama bunlar, bu art niyetliler kim bilir neye yordu ya boşver shshshhshs
Gece teması var ona geçebilirsin. O daha sade.Kf'nin sitesi daha sadeydi burası bi değişik daha sade olsun @Kuroro admin!
Tasarımı biraz öyle ama telefonda çok da yormuyor direkt son mesajlardan takip ediyorum ben. En güzel tarafı aşırı özgürlükçü oluşu @Kuroro gizlice milleti uçurmuyorsa daha ban yiyen görmedim. Bir de spor temalı konularda güzel muhabbet dönüyor karışan eden konu banı falan atan vs olmadığı için. Op konuları biraz hareketsiz gibi ama op takip etmediğim için çok da okumuyorum oraları @Azo Feyfa #Bokanistifa bilir.Kf'nin sitesi daha sadeydi burası bi değişik daha sade olsun @Kuroro admin!