Bakayım dosyama, aktarmaya çalışayım.Hocam serisinden buraya da bir türkü konusu açman lazım
Bakayım dosyama, aktarmaya çalışayım.Hocam serisinden buraya da bir türkü konusu açman lazım
@Vegapunk Ssg Mod nedir aydınlatabilir misiniz ?
Sert s gen de olabilir. Sanji fanı üye olursa Erwin olamam çünkü Sanji ile aynı doğum gününü paylaşıyorum. Bu kader bizi bağlamışken libido piece'i bırakamam... Ama senin için sanji fanlarını engelleyip zoro fanlarını alacam böylece harem bize kalacak. Winter is comingSanji s-kelimesi Gitsin Mod'u oluyor o. Anti-Sanji Mod o. Eğer siteye bir Sanji fanı üye olursa onları buharlaştıracak. Ön savunma hattımız. Canımız.
Ya bi şey verdiğimiz yok o anlaşmaya uymasak da olur. Sıkıntı yok. Trump döneminde yapılan her şey anlamsız.Uzun versiyonunu da salmışlar, operasyon başlamış. Hadi bakalım yiyin birbirinizi:d
SSG ekşiden esinlenme sanıyordum.![]()
SSG
The Special Science Group (特殊科学班, Tokushu Kagaku-han?),[5] abbreviated as SSG, is the Marines' science unit division, formerly led by Vegapunk.[3] The SSG is responsible for the research and development of advanced technology and weaponry for the World Government, including the Pacifista and...onepiece.fandom.com
Sitenin arka işleri ile uğraşıyorum ya
Sert s gen de olabilir. Sanji fanı üye olursa Erwin olamam çünkü Sanji ile aynı doğum gününü paylaşıyorum. Bu kader bizi bağlamışken libido piece'i bırakamam... Ama senin için sanji fanlarını engelleyip zoro fanlarını alacam böylece harem bize kalacak. Winter is coming
İç klikler arası bir çatışma söz konusu zaten. İşler büyürse etrafa saçarlar bir sürü şey daha.Ya bi şey verdiğimiz yok o anlaşmaya uymasak da olur. Sıkıntı yok. Trump döneminde yapılan her şey anlamsız.
Güney Kore'yi zorla sıkıştırdı ABD'de otomobil fabrikası açmak için Trump. Anlaştılar. Geçen geldi Koreli mühendisler fabrikayı açmak için. ICE hepsini yasadışı göçmen sanıp tutukladı. Güney Kore anlaşmaların hepsini askıya aldı.
İç klikler arası bir çatışma söz konusu zaten. İşler büyürse etrafa saçarlar bir sürü şey daha.
G. Kore Abd sömürgesi olmaktan vazgeçse bile kültürel emperyalizm bebek olmuş durumda.
Law'la akşam yemeği mi? Yoksa Cacci'nn ahlaksız teklifini kabul etmek zorunda kalmak mı?Lawsuz geceler![]()
Lawsuz geceler![]()