Pasifist mi? Pasifist birinin One Piece evreninde gram şansı yoktur.Greater goodçudur adamdır. Kendisi pasifist olmasına rağmen ordu kurma ihtiyacı duymuştur.
Law yine Gamma Knife falan vuruyor. Dragon en fazla Luffy’e paspas çeker. Evlada paspas vaktiDoflamingo savaşında Law neyse Dragon da o ahahaha Luffy'ye yancılık yapacak sadece.
Xebecin değil dragonun oğlu yıkacak imuyu. Yine dragon>xebec yaniDoflamingo savaşında Law neyse Dragon da o ahahaha Luffy'ye yancılık yapacak sadece.
Amiral öldürmeyi, İmu'ya karşı ordu kurmayı Xebec yapmış. Dragon'un 10 adım ilerisinde maalesef.Xebecin değil dragonun oğlu yıkacak imuyu. Yine dragon>xebec yani![]()
Bir amiral öldürürsün bin amiral dirilirler.Amiral öldürmeyi, İmu'ya karşı ordu kurmayı Xebec yapmış. Dragon'un 10 adım ilerisinde maalesef.
Yoksa sen de kavruk gibi otorite köpeği misin?Bir amiral öldürürsün bin amiral dirilirler.
Mihawk’tan daha pasif bu adam.
Amiral öldürmeyi çok büyük bir olay olarak görmüyorum. İnsanlar öldürülebilir.Yoksa sen de kavruk gibi otorite köpeği misin?
Mihawk’tan daha pasif bu adam.
Gaza gelip kafa atanların hepsi mezarda. Belli ki 800 yıldır da mezardalar.Mihawk’tan daha pasif bu adam.