kekomancer
★★★★★
Godoş belki ama Goda asla.Goda mı değil mi ?
Godoş belki ama Goda asla.Goda mı değil mi ?
Yalnız Xebec ve hikayesini beğendim @redteror Pov Nika'dan uzaklaşınca serinin dinamikleri o kadar da batmıyor. Tüm güçlerin bir yerde denk gelmesi, karşılaşma meselesi de bu tür hikayelerde bilindik bir tercih zaten. Malazan'da buna Kavuşum deniyor hatta, özel olarak:d
Dragon'a sormuşlar Nika mı hükümetten kaçar hükümet mi Nika'yı yakalar. Dragon ben onu bunu anlamam, hükümeti yıkar geçerim demiş.
Hükumete karşı olması bir adamlık katmıyor zaten. Onun karşı olma sebebi geldiği soy ve soyu sayesinde de bilgi sahibi olması. Aynı güçte olsa herkes aynı şeyi yapmaz, örnek WB, örnek Roger, örnek Kaido, örnek BM. Hiçbirinin hedefi hükumet değil, kendi dertlerindeler ve bu saydıklarımın hepsi de gayet yeterli bilgiye sahip hükumet hakkında. Başta Roger. Xebec o yüzden ayrılıyor bunlardan. Muhtemelen ailesinden gelen geleneksel bir kin ve düşmanlık var hükumete karşı. bir .eşit intikam hırsı falan. Zaten şu ana kadar gördüğümüz D aileleri içinde körü körüne D adı taşımayıp da hükumete karşı bir olaylarının olduğunun farkında olan tek aile de Davy D ailesi gibi duruyor.Orada konu bozulmasın diye buraya geçtim Yeterince güçlü olmadıkları için kaçıyorlar Xebec kadar güçlü olsalardı geri adım atmazdı hiçbirisi. Ayrıca Xebec hükumetle ilgi gerçekleri biliyor. Bir korsanın, Imu ya da Kutsal Kıta hakkında en ufak fikri olamaz. Xebec kadar bilgi sahibi ve güçlü olsa herkes zaten doğrudan karşı duruş sergiler. Korsanların %99'u karşı durmaları gereken şeyden bile habersiz. Hükumet çoğu için Denizcilerden ibaret. Hükumetin en derin kalesine sızıyor çünkü orada Imu'nun olduğunu biliyor. Karşı olmasının sebebi bilgi sahibi olması. Bu ona adamlık katmaz. Ayrıca korsan olduğun zaman sen karşı olmasan bile hükumet sana karşı oluyor. Yine hükumetin karşısına geçmiş oluyorsun bence.
Şu saatten sonra her köşeden kelsier çıksa onepiece çöp benim için.Yalnız Xebec ve hikayesini beğendim @redteror Pov Nika'dan uzaklaşınca serinin dinamikleri o kadar da batmıyor. Tüm güçlerin bir yerde denk gelmesi, karşılaşma meselesi de bu tür hikayelerde bilindik bir tercih zaten. Malazan'da buna Kavuşum deniyor hatta, özel olarak:d
Hükumet karşıtı demek açık şekilde hükumete zarar verme amaçlı eylemlerde bulunmak demek, hükumet seni kovalamadığında bile senin onların peşine düşmen demek.
Kim yapmış bu tanıtımı Capori falan mı@Kuroro![]()
Imu’nun ilk sağ kolu, 900 yıl önceki Kutsal Şövalyelerin Lideri Figarland Redbeard tanıtılmış.