Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Erkan?Hangi erkek dedi onu?
Erkan?Hangi erkek dedi onu?
demek di zeff mihawkdan guclu
Zaten soru mu bu?demek di zeff mihawkdan guclu
o zaman krieg de ondan guclu. luffy olmasa restorana cokmustu kriegZaten soru mu bu?
Leş gibi Erkan koktu heryer.@Yubashiri Vinsmoke @William Cutting @Eustass Captain Kidd
Shiryu’nun Akainu ile 10 gün dövüşebileceğini hayal edebiliyor musunuz? Shiryu Akainu’dan güçlüymüş de.
Bir de Shiryu’da kral haki çıkacakmış ama Amirallerde çıkmazmış.
Gram şakasız ben çok seviyorum. Kendine has bir tarzı var. Ortalama bir Sanji fanıyla kıyaslayınca cidden aklı başında yaratıcı birisi.Bu Erkanın seveni yok mu adam ne yaptı da bu kadar düşmanı var Orochinin bile seveni var.
Ben sadece söylenenlere şahit oldum kendisini tanımam One piece muhabbeti pek sevilmiyor da normal muhabbeti de mi sevilmiyor anlamadım merak da ettim aslında.Gram şakasız ben çok seviyorum. Kendine has bir tarzı var. Ortalama bir Sanji fanıyla kıyaslayınca cidden aklı başında yaratıcı birisi.
Adamın normal muhabbeti yok.Ben sadece söylenenlere şahit oldum kendisini tanımam One piece muhabbeti pek sevilmiyor da normal muhabbeti de mi sevilmiyor anlamadım merak da ettim aslında.![]()
Ciddi ciddi merak ettim bir tane bile şu yönü iyi diyebileceğiniz bir yönü yok mu büyük bir topluluğu kendinden bezdirmek kolay iş değil.Adamın normal muhabbeti yok.