Marshall D Teach
★★★
Gariban kimsesiz Teach yine efkar bastı.

Gariban kimsesiz Teach yine efkar bastı.
Niye Aramaki'ye baktıkça Yarmagül geliyor benim aklıma ya :d
![]()
@Yubashiri Vinsmoke @William Cutting
Elbaftaki aslanı indirmek için varını yoğunu kullanan Sanji Kaido’ya hasar verebilir mi?
Sanji seri sonunda Kaido’yu geçtim Katakuri kadar güçlü birisiyle dövüşecek mi?Kaido'yu gıdıklayamaz bile o twink. Gerçekten bu kadar balon olamaz. Eğer cidden Kaido'ya zarar verebilecek olsaydı karşısına çıkartırdı Oda. Zaten bi yerden sonra Kaido'yu oyalayacak adam aradı. Sanji geriye doğru bile ittiremez Kaido'yu.
Sanji seri sonunda Kaido’yu geçtim Katakuri kadar güçlü birisiyle dövüşecek mi?
Amirallerde Sanji’nin rakibi olacak adam yok hepsi karizma. Sanji’nin en karizma rakibi seri başlarında dövdüğü balık var bir tane başka yok. İlle ucube olması lazım.İmkanı yok. Sanji taş çatlasa Queen'nin bir tık üstüyle ya dövüşür ya da dövüşmez. Ha tabii Oda gut hastalığından kafayı yiyip Amiralle karşılaştırırsa bilemem.
Amirallerde Sanji’nin rakibi olacak adam yok hepsi karizma. Sanji’nin en karizma rakibi seri başlarında dövdüğü balık var bir tane başka yok. İlle ucube olması lazım.
Bak şu karakter Sanji’ye çok yakışır. Soldaki olan.
![]()
Sanci'nin rakibi Shiryu. O meyvayı boşa yedirmedi g-OdaAmirallerde Sanji’nin rakibi olacak adam yok hepsi karizma. Sanji’nin en karizma rakibi seri başlarında dövdüğü balık var bir tane başka yok. İlle ucube olması lazım.
Bak şu karakter Sanji’ye çok yakışır. Soldaki olan.
![]()