Zoro birinci olsa şu mesajı atmazdın. Beckman en güçlü sağ kol çıkacak tabii kim çıkacak?
Zoro birinci olsa şu mesajı atmazdın. Beckman en güçlü sağ kol çıkacak tabii kim çıkacak?
Kuzan çok küçümseniyor, karakter işlendiği zaman fena patlayacaklar.
Mihawk anket kaybetmesin diye sağ kol olarak Crocodile'ı yazma çakallığını yeni fark ettim...
Bu kanalın bütün oyları böyle. Kızıl Saç Korsanları Denizcileri alıyor, Shanks 3 amiral alıyor.Kuzan çok küçümseniyor, karakter işlendiği zaman fena patlayacaklar.
İtaçi madara alıyor Kişi onaylıdan sonra gördüğüm en kolpa laf.Bu kanalın bütün oyları böyle. Kızıl Saç Korsanları Denizcileri alıyor, Shanks 3 amiral alıyor.
Lucky Roo Kizaru’dan hızlı Oda onayladı diyen, Yasopp Akainu alır diyenler gördüm. @sensey
Abi bak şimdi Benn Beckman Kizaru’nun kafasına silah çekip durdurdu. Kizaru korkudan teslim oldu. Benn Beckman tek başına üç YC1 eder. Etmiyorsa bile 2 tane YC1 eder. Kuzan’la Benn Beckman kapışsa Ben easy diff alır.
Goku kendi evreninde ilk 10'da mıdır? Zeno, Grand Priest, 12 melek, Beerus, Black Frieza aklıma gelenler.Goku’nun bir olmadığı bir liste boş muhabbettir.