Tartışma Genel Tartışma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kuroro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nusjuro efsane durmus ya. Ama hastalik falan birak su ayaklari GEGE...

Hastalık bahane. Gege "Ulan Covid sonrası Dünya düzeninde öyle bir planım olmadığı halde Jump'ın en çok satan mangasını yazıyorum. 30 yıl boyunca aralıksız Gojo çizmek istemiyorum. Ben Soda değilim." dedi. Hemen hastayım ayaklarına yattı.

Hastalık bahane. Gege "Ulan Covid sonrası Dünya düzeninde öyle bir planım olmadığı halde Jump'ın en çok satan mangasını yazıyorum. 30 yıl boyunca aralıksız Gojo çizmek istemiyorum. Ben Soda değilim." dedi. Hemen hastayım ayaklarına yattı.
Bence HxH tayfasindan linc yiyecegini dusunup isteksiz yaziyordu bakti bala baskan olan Trump gibi zirveye cikti hemen seriyi bitirdi ajskdlsajdslka

Culling Game Arc aslinda cok iyi gidiyordu 30 sene olmasa da bence bu serinin 2-3 sene daha devam etmesi gerekiyordu.

Shakky, Roger'ın tüm parasını alıyor, Nami olsa o da alırdı. Bence foreshadowing gayet açık.
Çaktırma, Nami'nin tekme attığı sahne aradım bulamadım. Yumruk attığı var. Yoksa krala kraliçe yakışır

images

• Like
Tepkiler: William Cutting
Çaktırma, Nami'nin tekme attığı sahne aradım bulamadım. Yumruk attığı var. Yoksa krala kraliçe yakışır

images
Evil Dom Nami ne güzel bi şeydi Arlong zamanı. Çocukken izlerken çok kızmıştım Nami’ye. Şu an tekrardan izleyince keşke hep Evil Dom Nami olaymış.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü