Genel Tartışma

Hadi ilk tartışmaya başlatalım.
Loki, eğer tayfaya katılsaydı. Bizim Thousand Sunny upgrade mi alırdı, yoksa Drug D.Ealer Chopper geçici küçültme hapı mı geliştirip verirdi Loki'ye. Bu boy farkı tayfa içi etkileşim için sorun olacakmiş gibi hissediyorum.

Loki, eğer tayfaya katılsaydı. Bizim Thousand Sunny upgrade mi alırdı, yoksa Drug D.Ealer Chopper geçici küçültme hapı mı geliştirip verirdi Loki'ye. Bu boy farkı tayfa içi etkileşim için sorun olacakmiş gibi hissediyorum.
Belki meyvesi Loki’nin boyutunu küçültüyordur.

• Like
Tepkiler: Kuroashi No Sanji
Loki Sunnyi elinde taşırdı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü