Geyik Göz Kanatan Sanat Köşesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Croc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konunun açık kalmasını istiyor musun?

• Evet

Oy: 2 66.7%
  • Kapansın

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Yapay zeka ürünleri ne zamandan beri sanat diye atfedilir oldu ya :unsure:
Ship paylaşmak için bahane üretmeyin kendinize. İyi yapan bir sürü sanatçı var.
Tek derdimin ship olduğunu söylersen ayıp edersin. Buraya pinterestde karşıma çıkan sadece ben göremem dediklerimi atacağım (bu durumu yaşayanlara da önerimdir. Acınız acımızdır, acı paylaştıkça azalmaz ama dağıtmış oluruz:alien:). İlk görsel işin esprisi ve konuyu açma isteğimin başlatıcısı oldu:LOL:
Yapay zeka yorumuna karşı bir şey söyleyemem :geek: doğrudur, eğlencesine kullanırım ama

195f36c80151fa0ee2f9b876353bd481.jpg

• Haha
Tepkiler: kekomancer
Tek derdimin ship olduğunu söylersen ayıp edersin. Buraya pinterestde karşıma çıkan sadece ben göremem dediklerimi atacağım (bu durumu yaşayanlara da önerimdir. Acınız acımızdır, acı paylaştıkça azalmaz ama dağıtmış oluruz:alien:). İlk görsel işin esprisi ve konuyu açma isteğimin başlatıcısı oldu:LOL:
Yapay zeka yorumuna karşı bir şey söyleyemem :geek: doğrudur, eğlencesine kullanırım ama

195f36c80151fa0ee2f9b876353bd481.jpg
Attığın 3 görselin 3ü de ship olunca dedim o kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi. Burası özgür bir platform, müstehcenlik sınırlarında kaldığı sürece tatlı romantik çizimler pekala paylaşılabilir 🥀

Attığın 3 görselin 3ü de ship olunca dedim o kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi. Burası özgür bir platform, müstehcenlik sınırlarında kaldığı sürece tatlı romantik çizimler pekala paylaşılabilir 🥀
birini yubashi istedi, çirkin picayı görmekten keyif almıyorum ahshsh
sonuncu pinterest koleksiyonumun incisi, beni pinterestte ünlü eden paylaşım. o zamana kadar ne renk efektleriyle edit yapıp güzel çalışmalar üretmiştim. güzelde ciddiyim. ama öylesine attığım bu görsl birden hesabımı şaha kaldırdı :ROFLMAO: o görsel shipten fazlası benim için

çalışmalarıma örnek konudan bağımsız - boş kısma söz eklenebilir aralık hesaplı vb
4f8bb11a14f077ac4ad9d36cd6f11f1f.jpg

@Yubashiri Vinsmoke lütfen durumu açıklayın

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü