Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Yapay zeka ürünleri ne zamandan beri sanat sayılır oldu ya![]()

Yapay zeka ürünleri ne zamandan beri sanat sayılır oldu ya![]()
Tek derdimin ship olduğunu söylersen ayıp edersin. Buraya pinterestde karşıma çıkan sadece ben göremem dediklerimi atacağım (bu durumu yaşayanlara da önerimdir. Acınız acımızdır, acı paylaştıkça azalmaz ama dağıtmış oluruzYapay zeka ürünleri ne zamandan beri sanat diye atfedilir oldu ya
Ship paylaşmak için bahane üretmeyin kendinize. İyi yapan bir sürü sanatçı var.
Attığın 3 görselin 3ü de ship olunca dedim o kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi. Burası özgür bir platform, müstehcenlik sınırlarında kaldığı sürece tatlı romantik çizimler pekala paylaşılabilirTek derdimin ship olduğunu söylersen ayıp edersin. Buraya pinterestde karşıma çıkan sadece ben göremem dediklerimi atacağım (bu durumu yaşayanlara da önerimdir. Acınız acımızdır, acı paylaştıkça azalmaz ama dağıtmış oluruz). İlk görsel işin esprisi ve konuyu açma isteğimin başlatıcısı oldu
Yapay zeka yorumuna karşı bir şey söyleyememdoğrudur, eğlencesine kullanırım ama
![]()
müstehcenlik sınırlarında kaldığı sürece tatlı romantik çizimler pekala paylaşılabilir
birini yubashi istedi, çirkin picayı görmekten keyif almıyorum ahshshAttığın 3 görselin 3ü de ship olunca dedim o kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi. Burası özgür bir platform, müstehcenlik sınırlarında kaldığı sürece tatlı romantik çizimler pekala paylaşılabilir![]()
Eat detayı gözden kaçmıyor. Hoş çizim olmuş.![]()
Tam arzu ettiğin gibi. Müstehcenlik sınırlarını aşmıyor ve homo sapiens ürünü.
bu sanjiyi shiplemedikleri kişi kalmamış zaten, bir gün yok ki daha kötüsünü görmeyeyim![]()
Tam arzu ettiğin gibi. Müstehcenlik sınırlarını aşmıyor ve homo sapiens ürünü.
Eat detayı gözden kaçmıyor. Hoş çizim olmuş.
bu sanjiyi shiplemedikleri kişi kalmamış zaten, bir gün yok ki daha kötüsünü görmeyeyim![]()