Geyik Göz Kanatan Sanat Köşesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Croc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konunun açık kalmasını istiyor musun?

• Evet

Oy: 2 66.7%
  • Kapansın

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Croc

★★★
aLDnVPv_700b.jpg

Adından da anlaşılacağı üzere gözlerimizi ve beynimizi çıkartıp yıkamak isteyeceğimiz fanartları burada sergileyebilirsiniz.
⚠️Uyarı herkes için uygun değildir.

He birde lütfen dozunu kaçırmayın!!! Göz kanatan dedik karakterin ırzına geçen demedik:geek:

O zaman başlatıyorum. Ben gördüm siz eksik kalamazsınız:

927528af39256df9f68a4b9df8ff485b.jpg

Bu konuya onay verirken öpüşen Karaskal ve Shanks göreceğimden haberim yoktu...

ama ama nasıl göz kanatacak başka :ROFLMAO: kanadı mı kanadı kabul edin gözlerinizi yuvalarından sökmek istediniz. tam olarak amacı buydu konunun:LOL: Herkes bu ve benzeri atarsa konun amacı yerine ulaşır 🫡

• Haha
Tepkiler: Kuroro
aLDnVPv_700b.jpg

Adından da anlaşılacağı üzere gözlerimizi ve beynimizi çıkartıp yıkamak isteyeceğimiz fanartları burada sergileyebilirsiniz.
⚠️Uyarı herkes için uygun değildir.

He birde lütfen dozunu kaçırmayın!!! Göz kanatan dedik karakterin ırzına geçen demedik:geek:

O zaman başlatıyorum. Ben gördüm siz eksik kalamazsınız:

927528af39256df9f68a4b9df8ff485b.jpg

Valla attığın gözümü kanattı da ama kiminin çöpü başkasının hazinesi oluyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü