Kontraya kalktık ama reklamın iyisi kötüsü olmaz dedikleri şey vuku buldu maalesef.konuya katkılarından ötürü @Skywalker ve @Croc a teşekkürler.
özellikle konuya önce tepki gösterip sonra en çok katkı sağlayan gökyürür'e thnx
Kontraya kalktık ama reklamın iyisi kötüsü olmaz dedikleri şey vuku buldu maalesef.konuya katkılarından ötürü @Skywalker ve @Croc a teşekkürler.
özellikle konuya önce tepki gösterip sonra en çok katkı sağlayan gökyürür'e thnx
Özlemişim bunları
Ben bu konuya izin vermesini beklemiyordum. Beni şaşırtan @Kuroro yu kınıyorumMeşhur Trafalgar D. Water Law cosplayi
![]()
Baskılara boyun eğme. Sanat sanat içindir, halkın takdiri önemsizKururo'ya da çok öncesinden belirttiğim gibi bu kadar rahatsız ediyorsa topluluğu konu kapatılabilir. Bu kadar abartılı tepkiye gerek var mıydı orasını bilemedim. Skywalker'dan gördüğüm Crocodile tüm varlığıyla rahatsızlık veriyor. Hesabım da silinebilir. İlk silinen hesap olmak da keyiftir.
![]()
Acil şundan lazım.Kururo'ya da çok öncesinden belirttiğim gibi bu kadar rahatsız ediyorsa topluluğu konu kapatılabilir. Bu kadar abartılı tepkiye gerek var mıydı orasını bilemedim. Skywalker'dan gördüğüm Crocodile tüm varlığıyla rahatsızlık veriyor. Hesabım da silinebilir. İlk silinen hesap olmak da keyiftir.
![]()
ben seni hiç anlamıyorumAcil şundan lazım.
![]()
Goygoy yapıyorum sadece. Karakter gömme odaklı açılmış bir konu için banlanmanı isteyecek falan değilim.ben seni hiç anlamıyorum
Konuda bir sıkıntı yok ya devam.Kururo'ya da çok öncesinden belirttiğim gibi bu kadar rahatsız ediyorsa topluluğu konu kapatılabilir. Bu kadar abartılı tepkiye gerek var mıydı orasını bilemedim. Skywalker'dan gördüğüm Crocodile tüm varlığıyla rahatsızlık veriyor. Hesabım da silinebilir. İlk silinen hesap olmak da keyiftir.
![]()