VS Güçlendirilmiş Smoker vs Crocodile

Kim Kazanır

• Kullanılan toplam oy
    33
Croco ya bak Queen den sonra Smoker a ezici üstünlük sağladı bildiğin sağlı sollu tokatladı.

Tüm One Piece fanları aslında gizli Crocodilecıdır. Bastırır bu hissi One Pieceiler. Mangaka için de aynısı geçerlidir. Oda'nın ofisinde gizli bir bölme var orada sadece Crocodile oyuncakları, ürünleri ve posterleri bulunmakta. Saatlerce yazıp çizdikten sonra o odaya geçip, Crocodile'la bakıyor. Yoksa düşünsene hikayeden çoktan çıkmış olması gerekiyor. Adam sürekli geri dönüyor filmlere bile dahil oluyor.

Son düzenleme:
Smoker maalesef, çok özel bir karakter gibi başladı ama sonra harcandı (bazı Garp hater'ları, Garp'ın Smoker'ın yaşlı hali gibi çıkacağını düşünüyordu :D ) ...

Daha bismillah taze savaş lordu olmuş law'ın güle oynaya rezil ettiğini düşünürsek Smoker'ı, Croco alır.

Haa Alabasta zamanının mekanikleri ile bakarsak, hakisiz vs, daha denk olur ama gene Croco'ya gider, Croco, uyanışın zemini olabilecek şeyler göstermişti, Smoker kendi vücudundaki duman hariç başka bir duman kaynağını kullanmışlığı yok.

• Like
Tepkiler: Montana
Smoker maalesef, çok özel bir karakter gibi başladı ama sonra harcandı (bazı Garp hater'ları, Garp'ın Smoker'ın yaşlı hali gibi çıkacağını düşünüyordu :D ) ...

Daha bismillah taze savaş lordu olmuş law'ın güle oynaya rezil ettiğini düşünürsek Smoker'ı, Croco alır.

Haa Alabasta zamanının mekanikleri ile bakarsak, hakisiz vs, daha denk olur ama gene Croco'ya gider, Croco, uyanışın zemini olabilecek şeyler göstermişti, Smoker kendi vücudundaki duman hariç başka bir duman kaynağını kullanmışlığı yok.
Bunu sadece ben mi düşünüyorum, benim gibi düşünen başka biri yok mu? Cross Guild oluşumu sanki Sword ekibiyle savaşmak için biçilmiş kaftan.

Denizcilerin başına ödül koydular, diğer taraf için Garp “denizcilerin geleceği” dedi. Bu karşılaşmada Crocodile ile mazisi olan Smoker dövüşmez mi? Gençlere yardım için orada olacaktır.

İkisinin de seriye güçlenmiş bir şekilde dönmesini bekliyorum.
Waiting-Skeleton.jpg

Türkiye'de yaşasa eyt'ye takılacak yaşta Alabasta Lufi'ye kaybeden birini gözünüzde büyütmeyin. O dönemler Smoker Ace ile yenişemedi ki bu Ace yonkou astıydı. Kurokodile'nin adı olan ve haki bilen herhangi bir karakteri yenmesine imkan yok. Etrafta su varsa hakiye de gerek yok. Hatta birçok karakter tükürük yardımıyla da Kuroko'yu yenebilir. Kurokodile sadece ve sadece hikaye gereği teması altında kazanabilecek bir karakter. Tek olayı logia olması. Alabasta'da logia, hem de kum logiası olsam ben de yanıma Robin'i alıp keyifle puromu içerim içerken hüküm sürerim.

Türkiye yaşasa eyt'ye takılacak yaşta Alabasta Lufi'ye kaybeden birini gözünüzde büyütmeyin. O dönemler Smoker Ace ile yenişemedi ki bu Ace yonkou astıydı. Kurokodile'nin adı olan ve haki bilen herhangi bir karakteri yenmesine imkan yok. Etrafta su varsa hakiye de gerek yok. Hatta birçok karakter tükürük yardımıyla da Kuroko'yu yenebilir. Kurokodile sadece ve sadece hikaye gereği teması altında kazanabilecek bir karakter. Tek olayı logia olması. Alabasta'da logia, hem de kum logiası olsam ben de yanıma Robin'i alıp keyifle puromu içerim içerken hüküm sürerim.
Logia olayında haklısın.Çapraz Loncadan bahsedilirken sıra Crocodile'a geldiğinde sadece logia ve zekasından bahsedildi.

• Like
Tepkiler: Riful

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü