Smokerın 500 bölümdür luffye en ufak rakip olamaması dışında sorun yok djdjdjdSmoker nasıl Luffy'yi peşlediyse Garp da Roger'ı peşlemiş işte. Yeterli takip mesafesinde![]()
Smokerın 500 bölümdür luffye en ufak rakip olamaması dışında sorun yok djdjdjdSmoker nasıl Luffy'yi peşlediyse Garp da Roger'ı peşlemiş işte. Yeterli takip mesafesinde![]()
Croco ya bak Queen den sonra Smoker a ezici üstünlük sağladı bildiğin sağlı sollu tokatladı.
Bunu sadece ben mi düşünüyorum, benim gibi düşünen başka biri yok mu? Cross Guild oluşumu sanki Sword ekibiyle savaşmak için biçilmiş kaftan.Smoker maalesef, çok özel bir karakter gibi başladı ama sonra harcandı (bazı Garp hater'ları, Garp'ın Smoker'ın yaşlı hali gibi çıkacağını düşünüyordu) ...
Daha bismillah taze savaş lordu olmuş law'ın güle oynaya rezil ettiğini düşünürsek Smoker'ı, Croco alır.
Haa Alabasta zamanının mekanikleri ile bakarsak, hakisiz vs, daha denk olur ama gene Croco'ya gider, Croco, uyanışın zemini olabilecek şeyler göstermişti, Smoker kendi vücudundaki duman hariç başka bir duman kaynağını kullanmışlığı yok.
Logia olayında haklısın.Çapraz Loncadan bahsedilirken sıra Crocodile'a geldiğinde sadece logia ve zekasından bahsedildi.Türkiye yaşasa eyt'ye takılacak yaşta Alabasta Lufi'ye kaybeden birini gözünüzde büyütmeyin. O dönemler Smoker Ace ile yenişemedi ki bu Ace yonkou astıydı. Kurokodile'nin adı olan ve haki bilen herhangi bir karakteri yenmesine imkan yok. Etrafta su varsa hakiye de gerek yok. Hatta birçok karakter tükürük yardımıyla da Kuroko'yu yenebilir. Kurokodile sadece ve sadece hikaye gereği teması altında kazanabilecek bir karakter. Tek olayı logia olması. Alabasta'da logia, hem de kum logiası olsam ben de yanıma Robin'i alıp keyifle puromu içerim içerken hüküm sürerim.
Peki ya shichibukai güncellemesi alırsa?Güçlendirilmemiş Crocodile'ı bile yenemez dumanlı