KazumaKiryu0
★★★
haki olmasa zaten logialar durdurulamaz olurdu oda tikardi guc seviyeleriniEeee zaten!? Marineford’a millet Logialarla kapışabilsin diye uydurulmuş bir güç. Görselliği bile yoktu. Uydurdu sonradan.
haki olmasa zaten logialar durdurulamaz olurdu oda tikardi guc seviyeleriniEeee zaten!? Marineford’a millet Logialarla kapışabilsin diye uydurulmuş bir güç. Görselliği bile yoktu. Uydurdu sonradan.
Logia gibi bir saçmalığı yaratması başta hataydı. Oda çok Terminatör 2 izlemiş gençken.haki olmasa zaten logialar durdurulamaz olurdu oda tikardi guc seviyelerini
olan olmus dahaLogia gibi bir saçmalığı yaratması başta hataydı. Oda çok Terminatör 2 izlemiş gençken.
Abi haki ile kaplı kolları birbirinin içine defalarca katlayıp bir nevi sıkıştırılmış yay yapıyor kol ve bacakları, haki ile kaplıyken. Yani uzayan kola gelene kadar.Yanlış bilmiyorsam luffy g4-dof savaşında luffy 'nin g4 ünde hakili kol uzamıyor , kolunu uzatıp uzattıhı yerleri tekrar haki ile kaplıyor diye acıklanmıştı
Niye kızmayayım ki ? Hikaye anlatmayı öne koyuyor diye de adam bize 20. Yüzyıl Çocukları, Monster, Shingeki No Kyojin (ilk 90 bölüm), Akira falan yazmıyor ki, sonuçta adam bir Shounen Jump serisi yazıyor türü de "Battle Shounen" , bunun "Battle" kısmında bu kadar ağır batırırsan eleştirilirsin. Eleştirilebilmelisin.Hikaye anlatmayı çoğu etmenin önüne koyan bir insana mortal kombat tasarımı yapıyormuş gibi güç dengesi, skalası ayarlamıyor diye kızmak biraz fazla geldi açıkçası. Eleştiriyi hak ediyor, ama bu değişim ve dönüşümleri en baştan ayarlayamadı, zamanla fikri değişti diye kızmak, bilemiyorum.
Haki evrene tanıtılmadan Luffy 2 Logia dövdü, element üstünlüğü gibi şeylerlehaki olmasa zaten logialar durdurulamaz olurdu oda tikardi guc seviyelerini
aslinda gayet eglenceliydi oyle dovmesi hakiyle yenmesindenseHaki evrene tanıtılmadan Luffy 2 Logia dövdü, element üstünlüğü gibi şeylerle![]()
Kafasındaki hikaye de birkaç kez değişti zaten. Ortada ayakta duran bir yapı var denemez o noktada. Ama yaptığı, yapmadığı değişimlerin sebeplerini anlatmak istedim. Kendi bile bu savaşların, güç dengelerinin yükünden kaçabilmek için "battle şonen mantığından uzak bir şeyler çiziyorum" gibisinden bir şeyler demişliği var. Doriki sistemini bile hocasına selam için getirip uzaklaştırdığına eminim he bir de o arc için hikaye anlatmaktansa verilerle verip geçmek istedi düşmanın zorluğunu. Hani böyle yollara bile giren bir adam ve hep böyleydi muhtemelen.Abi haki ile kaplı kolları birbirinin içine defalarca katlayıp bir nevi sıkıştırılmış yay yapıyor kol ve bacakları, haki ile kaplıyken. Yani uzayan kola gelene kadar.
Niye kızmayayım ki ? Hikaye anlatmayı öne koyuyor diye de adam bize 20. Yüzyıl Çocukları, Monster, Shingeki No Kyojin (ilk 90 bölüm), Akira falan yazmıyor ki, sonuçta adam bir Shounen Jump serisi yazıyor türü de "Battle Shounen" , bunun "Battle" kısmında bu kadar ağır batırırsan eleştirilirsin. Eleştirilebilmelisin.
Ha hikaye pürüzsüz, zerresiz, lekesiz olur, evren akar gider, derim ki "adam tüm skill puanlarını buraya yatırmış, neyse" derim ee OP de o da yok. Plot Hole ve Deus Ex dolu.
Kaldı ki Battle Shounen eserlerinde, güç sistemi anlatının çok ciddi bir parçasıdır bunu ayrı bir şey gibi düşünemezsin. Naruto'da chakra olmadan nefret zincirini, güçlüyü, güçsüzü anlatamazsın. Fullmetal Alchemist'de Simya olmasa , Simya'nın kaynağını arayış gerekmez böylece Truth vs olmazdı. HxH de nen'i düzgün açıklamış olmasa istediği kadar iyi hikaye anlatıcısı olsun Togashi, batırırdı, okuyucuya geçmezdi.
Tam aksine ben de bu şekilde bir savunma mekanizmasını bilemiyorum hocam.
Doğru yani haklısın, aslında gear 4 ün olayı o hakiyi hem esnek hemde sert kullanabilmesi bu luffy nin g4 ünde özel ama dediğin gibi kuralların dışına çıkılıyoAbi haki ile kaplı kolları birbirinin içine defalarca katlayıp bir nevi sıkıştırılmış yay yapıyor kol ve bacakları, haki ile kaplıyken. Yani uzayan kola gelene kadar.