Hangi Evde Kalırsınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Evde Kalırsınız?

• Kullanılan toplam oy
    13
Seçenekler o kadar kötü ki 1. Seçtim. Mümtaz Reis gsli dede, Rambo okan da deli fbli. Ben de Bjkli olarak dengelirim. Mümtaz Reisin oğlu da beşiktaşlı o şekilde beni evladı gibi sever belki ıdpslsm

Savaş Cebeciyle de spora gidip fit bir insan olurum.

Murat Sönmez kim diye düşünüyordum. Bizim Ejderha abiymiş. Pala Baba'yı zaten Ywach memeleri kadar biliyorum. Kadir Hoca komik adam. Güldürüyor. DerbederBerk'in sadece sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ne kadar sıkıntılı bilemem.. Erlik'i severek takip ediyorum. Düşününce benim için 10/10 ortam.

• Wow
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
2. evde 3 ve 5 numara olmasa post apokaliptik bir dönem olursa neredeyse yaşanabilir. diğer evler çok daha korkunç duruyor, testo taylanın ucube videoları halkımızda ağır hasarlar bıraktı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü