Tartışma Hangi Grup Daha Güçlüdür? (Amiraller+Savaş Lordları vs Beş Kadim+Kutsal Şövalyeler)

Hangi Grup Daha Güçlü?

• Kullanılan toplam oy
    33
şövalyeler kısmında haklısın ama gorosei kısmında kral haki devreye giriyor, onlar da boş değil. Totalde amiral kısmı ağır basar o ayrı
Egghead'de gördüğümüz üzere Gorosei şövalyelere göre daha zayıf kalıyor. Şu kılıçlı kel ile Garling biraz fark yaratır belki.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Benim şahsi görüşüm Imu olmasa Gorosei ve Kutsal şovalyelerin bu kadar albenisi olmaz Ölümsüz olmalarına raĝmen Gaban bunlara zarar verdi.Imu'nun verdiği ölümsüzlük olmasa Luffy bunları tokat manyağı yapar.

• Like
Shichibukailerin olduğu grup daha güçlüdür.
Shichibukailerin meyvesi daha iyi hakikaten. Ok meyvesi, Sarmaşık meyvesi var mesela Kutsal Şövalyelerde. Sarmaşık meyvesi baya dandik.

Kutsal Şövalyeler Oda'nın Wano sonlarında Dünya Hükümeti tarafını kalabalık yapayım diye koyduğu oluşum. Kendi de fazla takmıyordur bu oluşumu diğer üç grubun yanında.

• Like
Şövalyelerin meyveleri bozuk ve sürekli yenilenmeleri büyük sıkıntı.Kafa kafaya bi mücadele olurdu bence.
Ama ben shichilerle geldim onlarla giderim...
Shichibukailerin meyvesi daha iyi hakikaten. Ok meyvesi, Sarmaşık meyvesi var mesela Kutsal Şövalyelerde. Sarmaşık meyvesi baya dandik.

Kutsal Şövalyeler Oda'nın Wano sonlarında Dünya Hükümeti tarafını kalabalık yapayım diye koyduğu oluşum. Kendi de fazla takmıyordur bu oluşumu diğer üç grubun yanında.

Kaido'nun da dediğim gibi "önemli olan haki" gerisinin bir önemi yok. Kaido-chan yanılıyor olamaz gerçi böyle deyip yapay meyve üretiyor. Bir garip.

Kaido'nun da dediğim gibi "önemli olan haki" gerisinin bir önemi yok. Kaido-chan yanılıyor olamaz gerçi böyle deyip yapay meyve üretiyor. Bir garip.
hell-turn-into-a-big-ass-dragon-and-say-devil-fruits-dont-v0-iacync0rgsse1.jpeg

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü