Anket Hangi Savaşları Görmek İsterdiniz?

En çok hangilerini görmek isterdiniz?

• Garp & Sengoku vs Shiki

Oy: 0 0.0%
  • Fujitora vs Ryokugyu

• Kaido vs Moria

• Kullanılan toplam oy
    26
Shanks vs Whitebeard'ı sen mi uydurdun usta yoksa, benim yine dövüş yok diye okumayıp hızlı hızlı geçtiğim yerlerde böyle bir dövüşten mi bahsedildi @Sodex

Tanrı vadisini beklemedeyiz, o hafta çok canlar yanacak. En az 10 tane WBD haklıymış mesajı bekliyorum.

Shanks vs Whitebeard'ı sen mi uydurdun usta yoksa, benim yine dövüş yok diye okumayıp hızlı hızlı geçtiğim yerlerde böyle bir dövüşten mi bahsedildi @Sodex

Tanrı vadisini beklemedeyiz, o hafta çok canlar yanacak. En az 10 tane WBD haklıymış mesajı bekliyorum.
O çarpışmanın devamını göremedik ya. Öyle kalmış da olabilir ama belki birkaç kılıç daha tokuşturmuşlardır diye ekledim.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü