kekomancer
★★★★
Kardeşim ben ampirik veri üzerinden gidiyorumSırf One Piece karakterleri kaybetmesin diye Animatörleri öne süren bir kiralık kalemsin sen.

Kardeşim ben ampirik veri üzerinden gidiyorumSırf One Piece karakterleri kaybetmesin diye Animatörleri öne süren bir kiralık kalemsin sen.
Kardeşim ben ampirik veri üzerinden gidiyorumToriko'nun sapık mangakası ile Toriyama bu işi gördüğünde "hayırrrrrrrrrrr!!! powersıkelingin içinden geçiyorsunuz
![]()
![]()
buna izin vermicez" diye itiraz edebilir, bu işe engel olabilirdi. Göründüğü kadarıyla böyle bir durum söz konusu değil.
Toriyama dediğin adamKiralık kalem seni Oda mı yazdırıyor bunları sana? Ne için satıyorsun davayı? Ne yapacak seni de ofisine davet edip Beyazsakal figürü vecerecek? Rahmetli Toriyama'nın adını ağzına alma seni gidi GODAtapar. Toriko'nun mangakasını tanımıyorum bile ama, dediğin kadar sapıksa niye Animatörler onu ciddiye alsın?
What kind of old-timer do you want to become?
I’d like to be the sort of geezer who pretends to be senile so they can peep on their daughter in the bath.
Jinchuurikİ'lerin pelerin modundaki çakra kuyruklarını kağıt gibi kesiyor.Kaido’ya hasar verebilecek tekniği var mı Kakashi’nin?
Kaido’nun geleceği gördüğünü de hesaba katmak lazım. Hep Kakashi’nin yapabileceklerini konuşuyoruz da Kaido bir tane denk getirse Kakashi’yi tekleyebilir gibi sanki.Jinchuurikİ'lerin pelerin modundaki çakra kuyruklarını kağıt gibi kesiyor.
![]()
Raikiri'yi, kunai'ye yedirdiğinde o kunai ile dev taş bloklarını keserek koşabiliyor.
Bir de feat'i olmayan ancak büyük ihtimalle en güçlü yıldırım atağı olan Raiton Kurdu var.
Tüm bunları görünce Gama Knife yediğinde acı içinde bağıran Kaido'ya bu atakların yapabileceği de aşağı yukarı benzer hatta belki bir tık üstü denilebilir.
Ha tabi bir de Kamui var.
Gedo Mazo'nun kolunu alabilecek kadar büyük Kamui yapabiliyor Kakashi, gerçi burada Kurama'dan aldığı çakranın son demlerinde idi o yüzden Base kakashi feat'i demezdim ama yine de, Kaido'nun yarısını götürebilir denk getirirse.
Elbette, O yüzden ben zaten Kizaru'da durur dedim. Ancak Kaido'nun Kin'emon'u bile tekleyemediği düşünülürse, Kakashi'nin tek darbede gidip gitmeyeceği kesin değil ancak evet olay fiziksel bir mücadeleye dönerse listedeki çoğu karakter Kakashi'yi yer zaten. Kaido'da gayet tek atabilir, mümkün yani.Kaido’nun geleceği gördüğünü de hesaba katmak lazım. Hep Kakashi’nin yapabileceklerini konuşuyoruz da Kaido bir tane denk getirse Kakashi’yi tekleyebilir gibi sanki.