Geyik Herhangi Bir Sebeple En Sevmediğiniz , Nefret Ettiğiniz Anime Karakteri?

Kötü karakterler, nefret edilmesi için yaratılmış karakterleri çok sallamıyorum zira onların amacı bu zaten ancak bir de gözümüze zorla (hele de fan kitlelerince) kahraman diye ittirilen ancak pek de bir kahramanlıkları olmayan karakterler var. Bunları bir nefeste L/Kira, Ace, Itachi, LeLouch olarak sayarım. Kira ile Lelouch'u konuşmaya bile değer görmüyorum direkt geçiyorum.

Diğerlerine gelince;

Nefret etmek demeyeyim de, bir kahraman olarak görülmeyi hak etmiyor oluşu sebebiyle Ace.

Villain ya da anti-hero kimliği ile nefret etmezken, hero/kahraman kimliği ile anıldığında nefret etmediğim ama çok "cringe" bulduğum da Itachi.

Ama, Ace çok potansiyel vaat eden bir karakter iken net olarak çok berbat ele alınmış bir karakter, her şey faul yani (gerçi WB korsanlarının genelinde bir tutarsızlık var ama neyse) .
Ustam Itachi fanlarini karsina almamaliydin. Sana katiliyorum fakat bu yorum yüzünden bize her konuda saldıracaklar.

Ustam Itachi fanlarini karsina almamaliydin. Sana katiliyorum fakat bu yorum yüzünden bize her konuda saldıracaklar.
Yani anime-manga forumlarında 2014'den beri, Comics forumlarında da 2011'den beridir Itachi fanlarına ayar vermek ile çok mesai yaptım. Sıkıntı yok yani :D Ama bayağı uslandılar çünkü yaşlandılar.

Harcadığım vakte üzen 2 karakter.
1fb7cff850d9c34afd19bed3cd2ec51b.jpg
de1e28cbc6273554324eb9958ed0d258.jpg
Alttaki meşhur simplerin korkulu rüyası faresi değil mi ?

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
İtachi Uchiha. Dönüp dönüp kıçından yeni teknik uyduruyor ve nedense hep işine yarayan teknik. Çoluk çocuk dinlememiş kendi ırkını katletmiş. Neden Kurama saldırınca bizi odamıza kitlediler diye sorgulamamış. Serinin kahramanı gibi lanse edilmişti. 12 yaşında Saske'ye ergen diye yükleniyorlar. Animede de kötü olan katliam yerlerini Obito'ya yaptırmışlardı İtachi iyi dursun diye

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü