Hunter Hunter: Kite vs Hayalet Takımı

Kite'ın Akıbeti Ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    17
Ayni anketi Razor için yapsak sonuç ne olurdu ? @William Cutting

O gücüyle nasıl dövüşür bilemiyorum, ama iki nen beast'i birleştiği için Hisoka bungee gum'ını efektif kullanamamıştı. Chrollo'ya kadar gelir gibi. Yine de HxH dövüşleri düz yorumlamaya açık bir seri değil. Feitan'ı tek seferde öldüremezse ve Feitan yeteneğini aktif ederse Razor nasıl karşı koyar bilemiyorum. Üstelik sırf güneş çıkartmıyor, başka şeyler de çıkarttığı oluyordu.

Kite pek aklını kullanan bir arkadaşa benzemiyor. Hisoka ya da Kuroro kadar zeka pırıltısı gösterdiğini görmedik. Nen bile kullanamayan üç beş çakalı kesince çok değerlendi. Kuroro, Kite'la oynar oynar topaç yapar. Kite'dın zekası yetmez. Hisoka da kurnaz olduğu halde yetişemedi hamlelere.

Shalnark ve Feitan'ı yener ama gerisi gelmez gibi geliyor, Chrollo'ya kadar da gidebilir çok zor soru. Ben Uvogin'de takılır diyeceğim.

Hiçbirini alamaz. Phantom Troupe üyeleri abartı derecede güçlü karakterler. Listese olmayan Phinks ve İlluminin de Kite'ı yenme ihtimali var. Kite'ın gücü tamamen şansına bağlı ve üst seviye Phantom Troupe üyelerini Kurapika'nın zincirleri vs. gibi kısıtlamalı bir nen gücü olmadan yenemez.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü