Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Spoiler Hunter x Hunter Spoiler Tartışma

Korkudan altına bırakmış Tserri. İstediğin kadar gerçeği çarpıt karşında hayal edemeyeceğin hızda, güçte ve farkındalıkta birisi var. Maymun eder seni.
Babasından eğitim almadan işi zor, Beyond'dan eğitim alsa fena olur.

Babasından eğitim almadan işi zor, Beyond'dan eğitim alsa fena olur.
Gücü de dövüşmeye uygun değil. Anca arkadan gelip milletin kafaya sıkabilir. Yıllarca Enchant kasması lazım.

Arada sırada Togashi'ye kızıyorum falan ama ara iyi oluyor, her zaman okursak tadı kaçar.

HxH'ın olaylarından biri de bu, ara olacak alıştık artık...

Kara Kıta'yı yazsın yeter, gerekirse 40 yaşında da okurum.
Bende manyak gibi 40 yaşında okuruma imza emojisi atıyorum zaten 40 yaşındayım aklıma 😁 HunterxHunter her türlü gider 60-70 yaşına kadar okurum öyle hastasıyım bu manganın(y)Son bölüm ateş ediyor gerçekten çok meraklandım neler olacak acaba:unsure:

Bu arcın daha yolu var.Her 2 senede 10 bölüm gelir desek bir kaç sene daha sürer..
Senesi önemli değil de ben bölüm olarak merak ediyorum, 440 demişim ama 450'de olabilir. Mantıken 30 bölüm 6 yıl yapıyor, umarım bu arc daha erken biter de Kara Kıta'yı görürüz.

Biliyorum işlenmesi çok zor ama anime/mangalar üzerinde en çok beklentim olan şey Kara Kıta arcı...

Son düzenleme:
Kara Kıtayı görme ihtimalimiz düşük geliyor bana. Togashi daha genç olsaydı keşke.

Geri