HunterxHunter: Razor vs Uvogin

Kim Hayatta Kalır?

• Kullanılan toplam oy
    9
HunterxHunter mangası bence karakter güçleri açısından çok rahat değerlendirilemeyen bir manga. Kafamdaki soru işaretlerinden birisi de bu ikili arasında geçecek mücadelede kazananın kim olacağıdır.

eopoo6m9p0zc1.jpeg

RAZOR
Nen Türü:
Emisyon
  • Nen’ini enerji topları hâline getirip fırlatabilir.
  • “14 Devils” tekniğiyle kendisinin kopyalarını yaratır, bu kopyalar güçlüdür ama orijinalinden zayıftır.
  • Fiziksel olarak da çok kuvvetlidir.

UVOGIN
Nen Türü:
Geliştirme
  • Fiziksel olarak en güçlü Örümcektir.
  • “Big Bang Impact” adlı özel tekniği vardır: Nen’ini yumruğunda yoğunlaştırarak tek vuruşta devasa bir patlama etkisi yaratır.
  • Fiziksel dayanıklılığı o kadar yüksektir ki, makineli tüfek, roketatar, hatta zehirli gaz gibi saldırılar bile ona neredeyse hiçbir zarar vermez.

Razor fiziksel olarak güçlü birisi ama tekniğinin uvogine karşı pek etkisi olduğunu sanmıyorum. Savaşın sonucunu rakibine daha fazla hasar verebilen ya da gücünü etkisiz kılabilen birisi kazanır. Kurapika kendisini özellikle Hayalet takımına karşı eğittiği için ve mütehassıs olduğu için kazandı Razorun yenmesine imkan vermiyorum.

Hayalet takımı çok güçlü gelmiyor en azında öyle olduklarına dair bir hissiyat alamıyorum.
Chimera karıncalarıyla olan mücadelelerinde epey bir efor harcıyorlar yenebilmek için, Shalnark ve Feitan'ın yetenekleri çok üst düzey olsa da ya belli şartı var ya da tek seferlik olmaları yönünden pek de işlevsel sayılmaz. Chrollo bile Hisoka ile savaşmak için iki yandaşının yeteneğine ihtiyaç duydu. Uvogin'i bunlardan çok ayrı bir yere koyamıyorum.

Razor'a baktığımızda ise kopyasıyla bile uzak mesafeden attığı top ile Hisoka gibi birine fiziksel zarar verebilecek kadar güçlü. Şurada Hisoka'nın topu yakalamak için çabası ve buna rağmen yaralanması görülüyor. Hisoka dediğimiz kişi de bilek güreşinde Hayalet Takımı içerisinde en güçlü üçüncü kişi. Yani Razor'un fiziksel gücünün Uvogin ile aralarında çok bir fark olduğunu sanmıyorum.

Yine aşağıdaki videoda Shadow Beast'ten fiziksel olarak yara alabiliyor. Yani genel olarak Chimera Sezonuna kadar olan karakterlere baktığımızda PT biraz zayıf kalıyor.

Razor orta zorlukta yner. Hatta kolay bile olabilir.

Ekleme:
Burada hemen oluşturduğu nen topu ile yaptığı saldırının büyüklüğü

• Like
Tepkiler: Kuroro
Greed Island'da yapılan bir savaşta Razor alır. Onun dışında Uvogin en sağlam örümceklerden biri. Zincir olmasa kurapikanın da karşısında şansı yoktu. Seride fiziksel olarak Uvogin'i yenebilecek 3-4 kişi anca vardır.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü