Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

İskambil Oyunları

Oyun etkinliklerine katılır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    5
niye kötü kullanma olsun? kitap okuma etkinliği için bildirim gidiyo, dandik futbol etkinlikleri için de. oyun içinde gitsin bi kere nolcak ilgisi olanlar bilsin en azından.
Üstüme nefret mi kusuluyor sankim ne ?

Bildirim atabilirsin yasak değil, sürekli atacaksın sandım. İstiyorsan bildirim at daha sonra sürekli oynayanların isimlerini alıp onlara yönelik bildirim at. Gamyun sitesinde başka oyunlar da var sanırım onlara yönelik konu açıp toplu capraz lonca oyun köşesi bildirimi de atabilirsin sonrasında

xmen-flip-card.gif

Üstüme nefret mi kusuluyor sankim ne ?

Bildirim atabilirsin yasak değil, sürekli atacaksın sandım. İstiyorsan bildirim at daha sonra sürekli oynayanların isimlerini alıp onlara yönelik bildirim at. Gamyun sitesinde başka oyunlar da var sanırım onlara yönelik konu açıp toplu capraz lonca oyun köşesi bildirimi de atabilirsin sonrasında
biraz gafam garıştı ammmaa belli kullanıcılara bildirim yollama olayını gördüm sonrası için o şekil devam edilebilir. buraya anket açayım da oynarım diyenlere yollarım olmadı :iyi

biraz gafam garıştı ammmaa belli kullanıcılara bildirim yollama olayını gördüm sonrası için o şekil devam edilebilir. buraya anket açayım da oynarım diyenlere yollarım olmadı :iyi
Şimdilik genel bi bildirim at. Hem öğrenmiş olursun hem de dediğin gibi başka oynamak isteyenler de olabilir. İlk aşamada istersen anketi saat olarak aç. Belki insanlar müsait oldukları saatleri işaretlerse daha rahat toplanabilirsiniz

ya bu meret nereden öğreniliyor

@Smith bana batak öğret özel ders ver

ya bu meret nereden öğreniliyor
oynayarak. zor değil ki. pis yedilide kurallar farklı imiş mesela internette, göre göre öğrendim. pişti kolaydır. aynı sayıyı atmaya çalışıyorsun, bazı kartların puanı var, aynı kart ise alıyorsun, yerde kart tekken alırsan pişti oluyor işte. 1-2 ele alışırsın

Şimdilik genel bi bildirim at. Hem öğrenmiş olursun hem de dediğin gibi başka oynamak isteyenler de olabilir. İlk aşamada istersen anketi saat olarak aç. Belki insanlar müsait oldukları saatleri işaretlerse daha rahat toplanabilirsiniz
2 kere yolladım yanlışlıkla :ağlama: anketi de mesajı okumadan açtım. saat olarak ne aralıklı yapsam ki... önce bi ankete katılım olsun olmadı sonra kaldırıp yeni anket açarım

Geri