Invictus Vol. 3
★★★
Usopp'da 3v1 atabilir.Mihawk mı? Mihawk 1v3 atabilir
Usopp'da 3v1 atabilir.Mihawk mı? Mihawk 1v3 atabilir
Mihawk'ı da küçümsememek lazım. Tayfalarda genel olarak Tayfa üyeleri kaptanlardan belli ölçüde zayıf oluyor. Shanks; Beckman, Roux ve Yasopp üçlüsünden teker teker hatırı sayılır biçimde güçlüdür. Üçünü birlikte yenebilir mi bilemem ancak anlatı ona yönelik. Mihawk'ta Shanks'ın üstünde resmediliyor. O yüzden dedim 1v3 atabilir diyeUsopp'da 3v1 atabilir.
Mihawk'ta Shanks'ın üstünde resmediliyor. O yüzden dedim 1v3 atabilir diye
Kesin olmamakla birlikte bu panelden çıkarılabilir.Tam olarak nerede öyle resmedildi? Yenişememiş iki adamdan bahsediyoruz. Yaptıkları düellolar nam salmış ama kazananı bile bellli değil. Hatta belki de yoktur.
Ne anlatısıymış o öyleKesin olmamakla birlikte bu panelden çıkarılabilir.
![]()
Shanks daha güçlü olabilir bu olasılıklar arasında ancak anlatıya göre şu anlık Mihawk gibi duruyor
Ne anlatısıymış o öyleİngilizce bilmiyorsan, çeviri araçlarından yararlanabilirsin attığın panel için.
Güç gösterimlerinin hepsi Shanks'tan yana. Unvan etrafında bir denklem kurmak isteyen kurabilirKılıçla daha estetik hareketler yapmak seni daha güçlü yapmaz mı diyorsun?![]()
Okuduğumu anlayabilecek kadar biliyorum. Kılıç kullanıcıları arasında kim daha yetenekliyse o daha güçlüdür. Dövüşleri kılıç kullanımı üzerine sonuçta.Ne anlatısıymış o öyleİngilizce bilmiyorsan, çeviri araçlarından yararlanabilirsin attığın panel için.
Ronaldo fanları=Shanks fanlarıHayır hiçbirinin dövüşmesini görmediler bile. Rat Hair fanlarının şekilciliği cidden bambaşka bir seviyede. Kafayı yemişler.