Kabul Eder Misin Etmez Misin?

Olmaz ikiside benim için çok değerli ve onlar fazla ayrı kalamaz. Ne bu dünyada ne de diğerinde

Şu anda neyi hayal ediyorsan anında gerçekleşecek ama bir elini kaybedeceksin.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
E-e-e-vet kabul ediyorum.

Parayı bulacaksın ama eşcinsel olacaksın (eşcinselsen de heteroseksüel olacaksın.)

Asla kabul etmem parayı hayır işlerine cami yaptırmaya mi harcayacağım.

10m doların olacak ama karşılığında 1 kol vereceksin ya da sevdiğin varsa kız ya da erkek onun 1 kol ve 1 bacağını feda edeceksin. Temiz para iyi düşünün

Para, keyfini çıkardığın sürece güzeldir. Kabul etmem.

Griffith gibi bir tanrı figürü oluyorsun, her şeye muktedirsin lakin insani duyguların yok, merhamet, öfke, sevgi, üzüntü, hırs gibi.

kabul

one piece evreninde yaşayacaksın ama dragonsun 1150 bölüm boyunca hiçbir şey yapmadan bekleyeceksin

yok ben almayayım. 8000 bölüm boyunca harekete geçmeden de beklerim, problem değil ama çok tırt bir evren op evreni, o evrende yaşamak istemezdim.

her şey istediğin gibi olacak, tüm hayallerine ve hedeflerine ulaşacaksın ama türkiye'ye dair ne varsa hayatından komple çıkacak, en yakınların dahil kimseyi ve hiçbir şeyi hatırlamayacaksın.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü