Tanıtım Katekyou Hitman Reborn

Allen

MV5BMjE5OTA4NGEtM2FhZi00YTYzLWJlNjEtNDI1NGFlNTdiNDIzXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Stüdyo: Artland
Mangaka: Amano Akira
Bölüm Sayısı: 203
Tür: Aksiyon, Komedi
Myanimelist Puanı: 8.12
Konu: Sawada Tsunayoshi (Tsuna) derslerinde ve sporda pek iyi olmayan bir gençtir. Bunların bir sonucu olarak Reborn adlı bir öğretmenden özel ders almaya yönlendirilir. İlginçtir ki kendisi bir bebektir ve niyeti Tsuna'yı uzun bir geçmişi olan Vongola ailesinin 10. temsilcisi yapmaktır. Reborn Tsuna'ya "Deathperation (Ölümdelen)" kurşununu kullanmayı öğretir. Bu kurşunla vurulanlar ölmeden önceki son isteklerini yerine getirebilmek için tekrar hayata dönebilmektedirler.

İzleme fikrim var bunu daha öncede duymuştum. İzleyenler önerir mi? Neye benziyor?

kör ölür badem gözlü olur. Bu seri kendi yayınlandığı dönemde Türkiye de doğru düzgün hiç sevilmiyordu. Galiba Kurtlar Vadisi ve Godfather ekolünden gelen gençlik supernaturel mafiosa muhabbetini aklına bir türlü yatıramıyordu. Bende aman aman çok fazla bölümünü okumadım yalan olmasın.
Bir kaç yıla remake i patlarsa şaşırmam. Son yıllarda bit pazarına nur yağdı

kör ölür badem gözlü olur. Bu seri kendi yayınlandığı dönemde Türkiye de doğru düzgün hiç sevilmiyordu. Galiba Kurtlar Vadisi ve Godfather ekolünden gelen gençlik supernaturel mafiosa muhabbetini aklına bir türlü yatıramıyordu. Bende aman aman çok fazla bölümünü okumadım yalan olmasın.
Bir kaç yıla remake i patlarsa şaşırmam. Son yıllarda bit pazarına nur yağdı
Umarım gelir.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü