Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Kedilere Dair Her Şey

Esnerken de insan çekmez ki yahu. Tam capslik oldu, istediğini yaz yapıştır :d

Mama kabını boş görünce;

byai4qp.jpg
Tipe bak jdjsjsjs çok iyi foto

Bayılıyorum kedilerin bu tip yakalanılan hallerine. Bana da denk geliyor. Senin Sütlaç'tan naber 😋
Sütlaç'ı pek göremiyorum ya. Doğurdu sanırım. Ara sıra mama bırakıyorum dışarı. 2 hafta önce kedi sahiplendim. Yakında paylaşacaktım, madem sordun iyi denk geldi.

Yeni sahiplendiğim kedim "Nazlı". Tam bir bebeeekkk. 8 aylık.
jphpgw9.jpg

image.png

içeri girmek için kendini deli deli yapmıştı...

şunları eklemeyi unutmuşum.

image.png

image.png

image.png

2 Gündür sitemizde beslediğim bi kediye ev yapıyorum akşamları vakit buldukça. Migros'tan 2 tane küçük karton istedim birde sofra bezi falan kestim kutuya göre. Bitince kediyle birlikte atarım resim.

2 Gündür sitemizde beslediğim bi kediye ev yapıyorum akşamları vakit buldukça. Migros'tan 2 tane küçük karton istedim birde sofra bezi falan kestim kutuya göre. Bitince kediyle birlikte atarım resim.
İyi insanlar iyi ki varlar 🙏

Yeni sahiplendiğim kedim "Nazlı". Tam bir bebeeekkk. 8 aylık.
jphpgw9.jpg
Sen Sütlaç'a evde bakmıyor muydun? Yeni kedin de hayırlı olsun, çok tatlı maşallah duruşunu yesinler

Sen Sütlaç'a evde bakmıyor muydun? Yeni kedin de hayırlı olsun, çok tatlı maşallah duruşunu yesinler
Sütlaç dışarı çok alışmış sanırım. Evde hiç durmadı. Sürekli miyavlıyordu kapının önüne gidip. Maalesef dışarı geri bıraktım. Yine de beslemeye devam ediyorum. Teşekkür ederim ^^

Geri