Kedilere Dair Her Şey

Kapımda yaşayan üç kedi var, pirelendi bunlar. Pire ilacı ile kedileri yıkadım, pek memnun olmadılar ama pirelerden kurtuldular. Yaşadıkları yeri 50 defa sildim, köşe bucak temizledim. Farklı farklı pire ilaçlarını boca ettim. Ama yok, pireler kaybolmuyor. ChatGPT'ye bile sordum ama yok.

Tabi kedileri artık oraya sokmuyorum, zaten sokmaya kalksam çıldırıp girmiyorlar. İşin kötüsü orası benim depom. Malzeme, alet edevat almak için girdiğim vakit pireler ayaklarımı ye ye bitiremiyorlar. Dizden altım yara bere içinde. Ne bela ne ölümsüz bir şeyler bunlar. İnsana bulaşmıyorlar iyi ki yoksa kendimi yakardım o derece bezdim. 1 ayı geçti.

Var mı ilkel bir yol, ilaçla olmuyor, modern bilim yetersiz kaldı.

Kapımda yaşayan üç kedi var, pirelendi bunlar. Pire ilacı ile kedileri yıkadım, pek memnun olmadılar ama pirelerden kurtuldular. Yaşadıkları yeri 50 defa sildim, köşe bucak temizledim. Farklı farklı pire ilaçlarını boca ettim. Ama yok, pireler kaybolmuyor. ChatGPT'ye bile sordum ama yok.

Tabi kedileri artık oraya sokmuyorum, zaten sokmaya kalksam çıldırıp girmiyorlar. İşin kötüsü orası benim depom. Malzeme, alet edevat almak için girdiğim vakit pireler ayaklarımı ye ye bitiremiyorlar. Dizden altım yara bere içinde. Ne bela ne ölümsüz bir şeyler bunlar. İnsana bulaşmıyorlar iyi ki yoksa kendimi yakardım o derece bezdim. 1 ayı geçti.

stranger-things-fire.gif

giphy.gif

Ne bela ne ölümsüz bir şeyler bunlar
Yoğun ilaçlama yap. Pire ilaçları var su ile karıştırılıp sıkılan, maske vs tak onunla ilaçla, her yeri kapat içeride ölsünler.

Sonra da yenileri gelmesin diye deliklere, çatlaklara böyle gelip geçebilecekleri birleşim yerilerine kükürt tozu dök.

Bir zaman sonra o kükürtü süpür uzuuuun bir süre gözükmezler.

Kedilerin tarağı varsa eğer, onu sulandırılmış sirkeye (elma tercihi) bandırıp öyle tara, kedilerin pek hoşuna gitmeyecek ancak iyi bir savunma olacaktır dış parazitlere.

Duvarları kireçle yerlere kireç tozu dök sil süpür derim ben. Malzemeden duvardan bir yerden yuvaları vardır. Tüm malzemeleri çıkarıp bi halletmen lazım.

Selamlaar. Geceniz hayırlı, mutlu olsun. Bu güzellikle beraber haftasonunuzun da güzel geçmesi dileğiyle.
k04j8q7.jpg
5tcg8kx.jpg

xxoir7v.jpg

rhuph4k.jpg

m1i6pl0.jpg

Senin de hafta sonun güzel geçsin. Gerçi Sütlaç varken kötü geçmesi mümkün değil. Stres götürücü, mutluluk kaynağı...
1. görselde neye dikkat kesilmiş acaba… ‘Seni yakaladım ama rahatımı bozamam.’ der gibi 😸

• Love
Tepkiler: keepr

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü