Kingdom

Ben şahsen yang duan he'nin de zhao veya olsa olsa yan arc'ından sonra emekli olacağını düşünüyorum. Qiang lei ve li xin ile liao(kyou) Wang qi paraleli yaratmak isteyebilir bence
bence de katılıyorum. geçmişte ki insanların izinden giden bir ekip onları temsil eden gençler olarak devam edecekler gibi.. Riboku olayını merak ediyorum. Onu yenince yeni bir düşman çıkacak mı şuan final boss gibi gidiyor ama.

bence de katılıyorum. geçmişte ki insanların izinden giden bir ekip onları temsil eden gençler olarak devam edecekler gibi.. Riboku olayını merak ediyorum. Onu yenince yeni bir düşman çıkacak mı şuan final boss gibi gidiyor ama.
TARİHİ SPOİLER TARİHİ SPOİLER
Zhao ve Chu dışında o kadar direnebilen bir devlet olmuyor.
Chu da da Xin gibi aptal olan eleman ve taraf değiştiren lord changping sıkıntı çıkarıyor

son bölümü okudun mu ?
Okudum güzel bölümdü. Zheng reis en yakın iki arkadaştan çocuk yapmış bildiğin ırz düşmanı.
Zheng'in kurduğu imparatorluğun içinden geçecek hayırsız evlat da bu bölüm doğdu
Bir de wei ping ve karısının çocuklarına ölen ağabeyin ismini koyması duygulandırmadı değil

• İmza
Tepkiler: ErsiN.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü