Ne bunlar hocam? Aralarından tavsiye ettiğin var mı?
JBC hala çizgi roman basmaya devam eden yayınevlerinden birisi hocam. Ve bildiğim kadarıyla çoğu Batman serisinin telifini elinde tutuyor. Deadpool’un bazı one shot kitaplarını da basıyor. Bi ara Umbrella Academy basıyorlardı ondan ses seda yok. İlgin varsa ona göre bakmanı öneririm. Ben uzun süredir girmiyordum o yüzden yazdım böyle bir şey.Ne bunlar hocam? Aralarından tavsiye ettiğin var mı?
Fantastik edebiyata giriş için iyi bir kitap tabi ama aşırı beklentiyle okumamak lazım.Earthsea okuyacağım. Abim beğenmiş bana da önerdi. Bakalım nasılmış.
Kapağı shop sandım başta. Sadece ilk kitabı vardı bende 100 sayfa falan okumuştum. Mavi Greymon görmek şok oldu.Ön siparişe açılmış
![]()
![]()
Biçicinin Kasırgası Steven Erikson
Biçicinin Kasırgası “BİR SÖZCÜĞÜN ANLAMINI GÖLGENİN HANGİ TARAFINDA DURDUĞUN BELİRLER. SÖZCÜKLER BAŞKALARINI HOR GÖRENLERİN KULLANDIKLARI SİLAHLARDIR.” Tistewww.ilknokta.com
İkinci kitabın ortasına kadar lanet ettirir ama sonrası akıyor.Kapağı shop sandım başta. Sadece ilk kitabı vardı bende 100 sayfa falan okumuştum. Mavi Greymon görmek şok oldu.
Netflix dizisi izlemedim ama cince dizisini izledikten sonra okumustum cidden cok iyi ya. Cok fazla kitap almam ama bunu alip kitapligima koyacam ya. E kitap olarak okumustumÜç cisim problemini unutsam da bir daha okusam.