Tanıtım Kuzan

Bu karakteri seviyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Saka ne kadar suçlu ise ohara da bu karakter de o kadar suçlu. Adalet anlayışını ustası ile olan kawga da bile hala göremedik. Korsan düşmanı ama yonkou 1.gücü. Bb'kendisine güvenmediğini adı gibi biliyordur da seri sonunu göremeyecek bence. Büyük iş yaparak ölür tabi. Neyve gücü absürt, haki ve yırmık da bir o kadar çıktı. Yazar bence kararsız kaldı bunda. Devrimci mi yapayım korsan yanına mı koyayım falan derken olmadık yerden çıktı, mantıklı açıklama bekliyoruz tabi mecbur da adam amiraldi. Şuan ki motivasyonunu merak ettiğim karakterlerden...

Saka ne kadar suçlu ise ohara da bu karakter de o kadar suçlu. Adalet anlayışını ustası ile olan kawga da bile hala göremedik. Korsan düşmanı ama yonkou 1.gücü. Bb'kendisine güvenmediğini adı gibi biliyordur da seri sonunu göremeyecek bence. Büyük iş yaparak ölür tabi. Neyve gücü absürt, haki ve yırmık da bir o kadar çıktı. Yazar bence kararsız kaldı bunda. Devrimci mi yapayım korsan yanına mı koyayım falan derken olmadık yerden çıktı, mantıklı açıklama bekliyoruz tabi mecbur da adam amiraldi. Şuan ki motivasyonunu merak ettiğim karakterlerden...
motivasyonu nedir muamma. Karasakal'a katılma sebebi ise onun ne kadar tehlikeli olduğunu bildiği için gözünün önünde tutuyor olabilir. Punk Hazar'da smoker'a ben hala aynı benim. Amiral olmadan bile bir şeyler yapabilirim demişti. garp ile olan savaşında da gördük bunu zaten hala yufka yürekli biri. bu adam klas bir hareket yapacak bence Karasakal'a bağlı olduğunu düşünmüyorum. bir amacı var ama ilerleyen zamanlar da görürüz illa ki.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü