League of Legends

Anladim ne oldugunu da bu guncellemeleri takip etmek uzerine de formasyon kurmak zormus ya. Ciddi emek isteyen bir sey oldugu icin oynayanin da birakamamasi normal geldi. En iyisi ben arada izleyeyim yeter de artar :ROFLMAO:
Ciddi emek istemiyor aslında yani normal bir oyuncu bu meta değişmelerini umursayacak kadar “stratejik” değildir olamaz da. @Arthur mesela 3-4 senedir 4 -5 tane şampiyon oynuyor. Ama prof oyuncu bunu yapamaz.

• Like
Tepkiler: yumekosai
Ciddi emek istemiyor aslında yani normal bir oyuncu bu meta değişmelerini umursayacak kadar “stratejik” değildir olamaz da. @Arthur mesela 3-4 senedir 4 -5 tane şampiyon oynuyor. Ama prof oyuncu bunu yapamaz.
Ya ben zaten izlediğim için onlar da prof oyuncular olduğundan o yüzden emek istediğini söyledim. Kendi açımdan yine emek istiyor çünkü çalışma hayatımdan dolayı benim alışmam uzun sürer üstüne de bir çevre ile oynamadığım için kendi doğru yanlışlarımı bulmak zaman alır. Belki üni okuyor olsaydım farklı düşünürdüm

• Like
Tepkiler: Bavs
Jungle oynarken 3 koridorum kendine kendine kaybederken rakip mid koridoru itip rakip jungle ile beraber kuşlarıma gelince bilgisayar başında böyle oluyorum.

• Haha
Tepkiler: Smith
Lol TR serveri Plat - Zümrüt elo duo gelmek isteyen varsa eklesin, müsait değilim konuşmadan oynarım. Ali Desidero#QWER

Euw Elmas'a geri çıktım. Master olmayı denicem. Bakalım mentalim yetecek mi xdd

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü