Fruit Punch Samurai
★★★★
Kore'deki sistemi diyorsun da pek anlamadım ben de. İyiler daha iyilerle oynasın, maçlar daha çekişmeli olsun diye yaptılar sanırım. Ama 2 takım patladı Legends kısmında.@kekomancer bu rise grup legends grup ne öyle, içine sıçmışlar mı sistemin ?
Çok kötü Neeko oynamış, beğenmedim.Erken oyunda 3 tane gank attılar ona rağmen Faker çok geri düştü. Geng bu sene çok başka oynuyor 27 seridir kazanıyorlar. GENG'nin attığı mükemmel combo.
Tr de elon ne?Weste geçeli aşağı yukarı 10 gün oldu, zümrüt dia elo arasında oynuyorum. İlk başta oyunlar çok az skorlu geçtiği için iyi oynadıklarını düşünüyordum ama öyle değilmiş, adamlar fena ezikler. Hiçbiri doğru düzgün tuşa basmıyorlar sinir krizi geçiriyorum, her oyun ben bir şeyler deniyorum lavuklar sadece izliyor. Afk farm atma serveri gibi bir şey, play deniyen oyuncu sayısı çok az. Adamlar hangi laneye gideceklerini bile bilmiyorlar, orta oyunda top ve adc aynı lanede farmlamaya çalışıyor bir lane boş kalıyor. Daha 20 30 oyun rank anca attım fena baydım.
TR dia olan hesabı weste attım, weste zümrüt dia elo oldum. İlk oyunlarda karşıya master falanda attı. Bazen karşıma %80 win rate smurfler geliyor direkt beni yok ediyorlar.Tr de elon ne?
Smurfleri çok iyi westin. Çoğu elo booster challenger adamlar oluyor. Direkt yok ediyorlar...TR dia olan hesabı weste attım, weste zümrüt dia elo oldum. İlk oyunlarda karşıya master falanda attı. Bazen karşıma %80 win rate smurfler geliyor direkt beni yok ediyorlar.