Tanıtım Liar Game

yumekosai

★★★
01J76XY7HQFW5ERKT28TQV0YP7.webp

Tür: Psikolojik Gerilim, Drama, Bilim Kurgu, Seinen
Yazar: Shinobu Kaitani
Yayın Yılı: 2005–2015
Cilt Sayısı: 19 (tamamlandı)
Medya Uyarlamaları: 2 Live-Action Film, TV Dizisi, Anime

Tanıtım:
Liar Game, genç ve saf karakterimiz Nao Kanzaki’nin başına gelen beklenmedik bir olayla başlar. Nao, aşırı dürüstlüğü ve insanlara olan koşulsuz güveniyle tanınır. Ancak bir gün, gizemli bir oyun olan “Liar Game” adlı yarışmaya katılmak zorunda kalır. Bu oyun, katılımcıların büyük miktarda parayı kazanmak için birbirlerine yalan söyleyerek, manipüle ederek ve strateji geliştirerek rakiplerini alt etmelerini gerektirir.

Nao’nun karşısında ise usta bir dolandırıcı olan Shinichi Akiyama vardır. Akiyama, geçmişinde hapse girmiş bir zeki ve deneyimli stratejisttir.

Bunun ölümlü ve kafa yormayanı Squid Game bir dizi olarak popüler olunca buna bir anime çekerler diye çok bekledim ama yine olmadı. En azından kaliteli bir livekşın çekselerdi iyiydi. Alice in Borderland bile tuttu ki bunun neyi eksik.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü