Şenks tayfasını hadi birini zenci yaptın. Yassop okeydi. Lucky Roo olmuş mu öyle. Beckman ayrı fiyasko. Baba naptınız siz ya...
Gözüm direkt Smoker’ı kesti. Bu kadar da iyi olunmaz ki. Law bunun üstüne çıkmalı yoksa dizide Smoker fanı olabilirim :dd.Bu kadar karizmatik, genç oyuncu seçileceğini düşünmemiştim. Mr.3, Robin, Croco-boi. Hepsi iyi gidiyor. İlk sezonun Şenkusu tayfası neydi ya öyle. Napacaklar o tayfaya hala düşünüyorum.
Shanks’ın tayfası bir tık beklentinin altında kaldı ama geriye kalanlar sayesinde çok göze çarpmadı bu durum.Genel itibari ile öyle. Hatta Chopper'ı bile gayet iyi yapmışlar. Ama ben Callum'a tav oldum
Luffy’nin aktörüne bakacak olursak bence çok da kötü bir seçim değil gibi.Alabasta ve drum takımı baya iyi özellikle kureha. Ama Ace olmusmu be dön bir bak.
İnaki luffy'i andırıyor en azındanLuffy’nin aktörüne bakacak olursak bence çok da kötü bir seçim değil gibi.
İnaki Luffy’i andırıyor.Bu elemanda bence Ace’i andırıyor ama daha çok İnaki’ye benzettim benİnaki luffy'i andırıyor en azından
İnaki Luffy’i andırıyor.Bu elemanda bence Ace’i andırıyor ama daha çok İnaki’ye benzettim ben
Alabasta ve drum takımı baya iyi özellikle kureha. Ama Ace olmusmu be dön bir bak.